Arto Luukkanen: ollaan ylpeitä suomalaisuudesta!

(osa Arto Luukkasen vappupuhetta 1.5. 2024 Kotkassa, Haminassa ja Virojoella)

**

Taistolaiset eläkeläiset ovat näemmä havahtuneet talvihorroksestaan ja aloittaneet oman pesänsä likapyykin pesemisen (https://www.hs.fi/mielipide/art-2000010392972.html).

Vihervasemmiston henkiset rievut nostettiin julkisesti pyykkinarulle 25.4. 2024.

**

Pesuvesi loiskui kun käsiteltiin Seppo Toiviaisen kirjaa: ”Kommunismin teloitettu unelma”. Paikkana oli taistolaisuuden pyhäkkö – KOM-teatteri.

Itsekritiikkiä harrastivat tai eivät harrastaneet kirjoittaja Lauri Hokkanen, Kimmo Rentola, Sakari Hänninen ja Ilkka-Christian Björklund.

Tilaisuudessa elettiin wanhaa nuoruutta uudelleen, pestiin puhtaaksi omia syntejä ja syyteltiin muita. Vasemmiston ikinuorten itkun ja raivareiden keskeltä ei ole kuitenkaan kuulunut todellista katumuksen ääntä tai parannuksen yritystä.

Paatumus voitti parannuksenteon.

Taistolaisuus ei ollut laululiike vaan sillä on uhreja

Taistolaisuus ei ollut pelkkä laululiike kuten puhtaaksipesijät ovat toistelleet.

Se oli armoton vihan ja väkivallan kultti, jonka uhriksi joutui tuhansia suomalaisia ihmisiä.

Taistolaisuus ja sitä seuraava äärivasemmistolainen liike pyrki poliittiseen muutokseen NL:n salaisen poliisin KGB:n avulla.

Toiviainen osoitti kirjassaan, liike oli kurinalaisesti järjestynyt, pyrki vallankumoukseen ja loppujen lopuksi oli tottelevaisesti NL:n tiedustelun hihnassa.

Luonnemurhat – jotka tullaan selvittämään

Kuten KGB:n manuaaleissa on painotettu – omia kontakteja on suosittava. Suomessa poliittista muutosta pyrittiin varmistamaan ”luotettavien tovereiden” urakehityksen edistämisellä ja vastustajien alaspainamisella. Taistolaiset ja äärivasemmistolaiset keräsivät itsekseen ns. ”tappolistoja” mutta koska Suomi oli oikeusvaltio ei näitä voitu panna täytäntöön.

Tämä puute korjattiin ns. luonnemurhilla ts. mustamaalaamisella ja ammatillisilla lynkkausoperaatiolla, jota ns. edistykselliset mediat sitten perustelivat.

Marssi läpi instituutioiden merkitsi uhreja – ne, jotka ajattelivat porvarillisesti tai kansallismielisesti piti talloa maahan.

Tämä ns. luonnemurhien, urien katkaisemisen ja ihmisten canceloinnin menneisyys on tutkittava vielä uudestaan samalla kun virallinen Suomi julkaisee ns. Tiitisen listan ja ruvetaan selvittelemään NL:n yhteistoimintamiehiä ja ns. ”kotiryssä-instituution” perusteita.

Vihapuhe on äärivihervasemmiston äidinkieltä

Historiantutkimus ja seniorikansalaiset muistavat sen selvästi: vihapuhe oli tämän ns. ”sukupolviliikkeen” omaa äidinkieltä.

Viha valtiota, kirkkoa, instituutioita ja porvarimediaa vastaan purkautui sanoina, joissa jopa kyseenalaistettiin se, että veteraanit olivat menneet puolustamaan isänmaataan.

Ennen kaikkea vasemmiston vihapuhe murjoi perheinstituutiota, tapoja, uskontoa, traditioita. Äärivasemmiston mukaan Somen kansallinen historia oli porvareiden sumutusta ja Suomen itsenäisyys oli riippuvainen Neuvostoliiton hyvästä tahdosta.

Ainoastaan NL:ssa isänmaallisuus oli hyvä asia mutta muissa maissa se oli synti. Vasemmisto vihasi Mannerheimia, armeijaa, veteraanien muistamista ja kansallista menneisyyttä jo paljon aikaisemmin kun nationalismi oli julistettu suurimmaksi synniksi. Itsenäinen Suomi oli sille kerta kaikkiaan myrkkyä.

Eräs tärkeä syy siihen miksi SMP aikoinaan nousi johtui siitä, että yhteiskunta näytti taipuvan tämän NL:n idelogisen sumutuksen edessä – oli pakko puolustaa kansallisia arvoja ja menneisyyttä. Kansaa. Oli puolustettava niitä unohdettuja ihmisiä, joista ei välitetty 1970-luvun suuressa muutoksessa. Kun NL menetti viehätyksensä niin tämä ideologinen roskalava siirtyi sitten osin vihreiden kannettavaksi.

Syyllisyydensaarnaajat

Vasemmisto ja vihreät jäivät ajelehtimaan henkisesti 1990-luvulla. Venäjän tiedustelu oli lamatilassa ja henkinen kompassi puuttui.

Kun Putinin Venäjä nousi äärivihervasemmisto löysi jälleen uuden johtotähtensä. Venäjä oli taas jälleen kerran vasemmistolle onnen johtotähti vaikka maa oli siirtynyt riistokapitalismin mannekiiniksi.

Marssi läpi instituutioiden oli onnistunut: yliopistot, monet puolueet; osin ministeriöt ja oikeuslaitos ja muut instituutiot oli vallattu ja miehitetty. Armoton luokkataistelu virastojen kahvi- ja kampaviineri-orgioissa oli johtanut nämä pienet che-guevarat ja rosa luxemburgit pomojen paikoille ja lopulta eläkkeiden seesteiseen rauhaan.

Ongelmana oli vain se, että varsinainen kansa ei ollut muuttunut vasemmistolaiseksi tai vihreäksi. Tämä onkin johtanut median ja näiden vasemmiston rappioherrat (kuten Veikko Vennomo olisi sanonut) syyttelemään kansaa.

Tässä äärivihervasemmiston syytöslistaa:

Kansa on syyllinen siihen, että se ei viehättynyt kommunismista tai Neuvostoliitosta vaan pysytteli ja pysyttelee kansallismielisenä.

Kansa on syyllinen siksi, se on russofobista eikä pitänyt Venäjän imperialismista tai Suomen turvallisuutta uhkaavista maakaupoista.

Kansa on syyllinen siihen, että se ei pidä viherhumpuukista tai korkeista sähkönhinnoista.

Kansa on syyllinen siihen, että se on äänestänyt niin monessa vaalissa väärin.

Kansa on syyllinen siihen, että se ajaa vanhoilla diesel-autoilla eikä ole hankkinut 100-tonnin Teslaa kuten työväenjohtajat (jotka siis matkustavat ilman duunareita).

Kansa on syyllinen siihen, että se asuu omakotitaloissa eikä suurissa kommuuneissa rautateiden varsilla.

Kansa on syyllinen siihen, että se syö lihaa, makkaraa ja haluaa asua lämpimästi talvella.

Kansa on syyllinen siihen, että se ei haluaa tänne ihmisiä elämään heidän verovaroillaan.

Kansa on syyllinen siihen, että se ei halua alistua elintasonlaskuun ilmastomuutoksen takia.

Kansa on syyllinen siihen, että se ymmärrä lisääntyneen väkivallan olevan ”ihan normaalia”.

Kansa on syyllinen siihen, että se ei halua mennä töihin yhden euron tuntipalkoilla.

Kansa on syyllinen siihen, että se ajattelee rasistisesti tai jotenkin sillai…

Kansa on syyllinen siihen, kun se ei hylännyt perussuomalaisia vuoden 2023 jälkeen, äänesti väärin eduskuntavaaleissa, ja ei suostu hysterisoitumaan media vouhotusten takia.

Kansa on myös syyllinen siihen, että se ei halua lukea wokemedian valheita.

Kansa on kerta kaikkiaan kovakorvaista, ajattelematonta ja ymmärtämätöntä kun se ei halua maksaa EU:n ”ainutkertaisia” ja ”kertaluontoisia” maksuja.

Perussuomalaiset toteavat: ollaan ylpeitä!  

Voi olla ylpeä, että on suomalainen.

Voi olla ylpeä, että meillä on hieno kotimaa, kieli ja kulttuuri.

Voi olla ylpeä meidän oikeusvaltiostamme.

Voi olla ylpeä siitä, että meidän uusi hallituksemme ei halua upota velkasuohon vaan hoitaa meidän asiamme.

Voi olla ylpeä siitä, että meillä on hieno historia, jossa moni upea asia johtuu siitä, että aikaisemmat sukupolvet ovat unelmoineet kansallisesta Suomesta – imperiumin ulkopuolella.

Voi olla ylpeä siitä, että suomalainen hyvinvointivaltio perustuu kansallismielisyyteen, isänmaallisuuteen eikä tämä ole aggressiivista tai ketään vastaan.

Voi olla iloinen, että nyt on vappu – duunareiden ja ylioppilaiden juhla!

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu