Arto Luukkasen vappupuhe: ”SAAT KAKSI YHDEN HINNALLA”

Hyvät ystävät!

Näissä vaaleissa sinulla on kaksikertainen äänioikeus.

Kyllä. Äänestät kunnan ja kaupungin hyvän tulevaisuuden puolesta mutta äänestät samalla myös laillisuuden, itsenäisyyden puolesta. Paremman suomalaisen tulevaisuuden puolesta.

Äänesi on siis kaksinkertaisen tärkeä.

Perustelen väitteeni seuraavassa.

Identiteettipolitiikan ensimmäinen uhri: Päivi Räsänen

Meitä uhkaa vaara. Perustuslain takaama uskonnonvapaus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat vaarassa.

Käytän tässä esimerkkinä kansanedustaja Päivi Räsäsen saamaa haastetta.

”Haastehakemus on toimitettu Helsingin käräjäoikeuteen (käräjäoikeuden asianumero R 21/3567 ja syyttäjän asianumero R 19/16305).”

Edellä mainitun haastehakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen toimitti valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen. Sen sisältö tulee jäämään Suomen poliittisen historian sivuille kuvaavana esimerkkinä syyttäjälaitoksen puolueellisuudesta.

Syytöksen perusta on lainkohta, jolle ei ole vielä löytynyt määritelmää: ns. ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Kyse ei ole siis laittomasta uhkauksesta vaan syyttäjän tulkinnasta, joka poistaa sananvapauden ja mielipiteen ilmaisun. Siteeraan tässä professori Timo Vihavaista, joka kirjoitti blogissaan sattuvasti:

Jos joku tässä maassa väittää, etteivät homot pääse taivaaseen, hänellä kyllä tosiaankin on oikeus niin tehdä. Hän voisi yhtä hyvin väittää myös, etteivät juristit pääse taivaaseen (mikä minusta kuulostaakin uskottavalta) tai että valtakunnansyyttäjien paikka on helvetin seitsemännessä piirissä. Mikäli syytösten kohteet ovat eri mieltä, heillä on vapaus esittää oma mielipiteensä.  Usko tähän tai tuohon, sinne tai tänne ei voi olla kenenkään komennettavissa.” (https://timo-vihavainen.blogspot.com/2021/05/nyt-olemme-todellisen-uuden-aarella.html).

Mikäli suomalainen lainkäyttö vajoaa valtakunnanfundamentalistien haluamaan suuntaan, on meidän tulevaisuutemme synkkä. Kyse on pahimmillaan oikeuslaitoksen avulla harjoitetusta mielipideterrorista ja yhteiskunnan muokkaamisesta tuntemattomaan suuntaan.

Haluatko sinä sitä, että suomalainen yhteiskunta muuttuu identiteettiyhteiskunnaksi, jossa ihmisen arvo riippuu hänen ns. identiteetistään ja että tasa-arvon tärkeä periaate rikotaan?

Haluatko sinä, että tasa-arvosta ja tasavertaisuudesta luovutaan? Että on tasa-arvoisia ihmisiä ja vielä tasa-arvoisempia ihmisiä?

Me perussuomalaiset uskomme, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia. Puolustamme lakia ja kohtuutta.

Suomi siirtomaaksi

Toinen esimerkki liittyy itsenäisyyteen. Suomen eduskunta on tekemässä keväällä päätöksen, joka tulee olemaan kohtalokas tulevaisuudellemme.

Mikäli hyväksymme EU:n tukipaketin, me suistumme siirtomaaksi. Suomi kirjoittaa vekselin, josta ei voi päästä eroon.

Joudumme pahempaa kurimukseen kuin vippilainayhtiöiden asiakkaat.

Historiallisesti sitä voidaan verrata siihen hetkeen 1200-luvulla kun Turun piispa Bero I:n luovutti suomalaisten ensimmäisen veron Ruotsin kuninkaalle. Sen jälkeen olimme 600 vuotta Ruotsin siirtomaana.  Me maksoimme siirtomaa-isännälle rahat, kapahauet, turkikset, ja lopuksi lähetimme suomalaiset miehet kuolemaan Ruotsin loputtomiin suurvaltasotiin.

On selvää, että mikäli me suostumme EU:n ”elvytysvälineeseen” ei paluuta ole.

Haluatko sinä, että meistä tulee siirtomaa? Haluatko sinä sitä, että meidän lapsemme ja lastenlapset joutuvat pujottamaan päänsä tähän silmukkaan? Siitä ei pääse irti ikinä.

Miksi kuntavaalit ovat niin tärkeät?

Hyvät ystävät!

Näissä kuntavaaleissa ratkaistaan omien kuntien tärkeitä asioita.

Esimerkiksi Järvenpäässä ne ovat asioita, jotka koskevat meitä kaikkia. Miten kunnan terveyspalvelut toimivat, miten koulut saadaan terveiksi, turvallisiksi ja hyviksi? Voidaanko se kiusaaminen lopettaa oikeasti kouluissa?

Ovatko terveyspalvelut kunnossa, entä päiväkodit? Aiotaanko Mankalan koulu romuttaa? Miten terveesti pystymme rakentamaan? Entä ovatko työttömien, yksinäisten, lapsiperheiden asiat kunnossa? Miten omaishoitajuuden siirtyminen AVI:lle muuttaa tilannetta? Miksi omaishoitajat eivät saa kunnon korvausta? Miksi Keusote tekee niin hirveää tappioputkea? Miksei lääkärille pääse? Entä miksi koronarokotukset ovat niin myöhässä?

Vaalitulos on kuitenkin tärkeä myös siksi, että me voimme sen avulla lähettää hätähuudon herroille.

Kansan tahdon mukainen vaalitulos voi olla huutomerkki ja varoitus siitä, että me suomalaiset emme halua että tämän yhteiskunnan perusrakenteita rikotaan.

Kaksinkertainen äänioikeus!

Eli kun käyt äänestämässä kuntavaaleissa perussuomalaisia, niin äänestät oman kuntasi hyvinvoinnin puolesta. Äänestät Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Sipoon, Mäntsälän, Hyvinkään tai vaikkapa Kaustisen, Kokkolan, Iisalmen, tai Turun puolesta.

Äänesi on kuitenkin kaksinkertaisesti arvokas.

Kun äänestät perussuomalaisia, äänestät samalla laillisen yhteiskuntajärjestyksen, kohtuuden ja itsenäisyyden puolesta.

Saat kaksi yhden hinnalla.

+15
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu