Autoa tankatessani ajattelen Saarikkoa, Marinia, Ohisaloa & Consortiones

En maksa mielelläni bensiinistä lisähintaa. Kukaan, joka maksaa omat ajonsa itse ei pulita näitä suolaisia kiskuriveroja mielellään.

Bensiinin hinta kallistuu ja inflaatio laukkaa.

Onneksi voi ajatella. Mielikuvitus on köyhän ainoa huvitus.

Ajatus on vapaa

Ajattelen bensiinipumpulla Suomea ja sen asukkaiden kohtaloa. Muistelen sitä, että ministeri Harakka kertoi bensan hinnan pysyvän samana ja että rahaa tulee tilille. Muistelen myös sitä miten Saarikko sanoi, että on kiristettävä vyötä. Muistelen Lintilää, joka komensi meidät köyhät fattalle saamaan sähkölaskuun rahaa.

Ajattelen sitä, että hallituksen pitäisi huolehtia siitä, että kustannukset työpaikalle menosta jakautuvat oikeudenmukaisesti meidän kansalaisten kesken. Ajattelin sitä, että tavallisilla kansalaisilla ei ollut tarkoitus joka tapauksessa luopua fossiilisista polttoaineista ennen pitkää.

Saarikon hinnat

Miksi?

Siksi kun jokainen ymmärtäväinen tajuaa että Suomen ja suomalaisten päästöt ovat hyttysen aivastus verrattuna Kiinan tai Intian päästöihin ja vaikka me lopettaisimme hengittämästä ei maailman hiilidioksiditasapaino muuttuisi höyhenen vertaa. Hallituksen vouhkaaminen ei ratkaise mitään.

Saarikko on todennut, että nyt on ”Putinin hinnat”. Se ei pidä paikkaansa. Hän yrittää vierittää vastuuta itäisen suurvallan sairaalle ja paranoidiselle diktaattorille.

Annikka hyvä! Kanna vastuu! Ne ovat sinun hintasi. Tämä on sinun mokasi. Bensan hinnat ovat sinun söhläämäsi hinnat.

Vladimir Putin vain kiihdytti huonon ja epäpätevän hallituksemme huonoja toimia. Annikka ja muut punavihreät uskovat, että ennen pitkää kaikki aurinkopaneelit, tuulimyllyt, maalämpöpisteet ja ydinvoimalat ovat täydessä toiminnassa. He uskottelevat, että kun maksamme paljon nii olemme vnapaat.

Se ei pidä paikkaansa. Annikka ja hallituksen kööri on tässä asiassa ulkona kuin lumiukot.

Tämä hallitus vie meitä reservaatti-Suomeen, jossa meille on varattu intiaanin osa.

Perussuomalaiset taas haluavat Ihmisten Suomea. Sinun Suomeasi.

Siinä on pieni ero.

+11
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu