Auttakaa toveri Mykkästä! Häneltä on mennyt muisti? Supo asialle?

Epäilen, että Espoon Kokoomuksen Kai Mykkänen potee ns. ”selektiivistä muistia” suhteessa Kremliin.

Tätä samaa syndroomaa poti aikoinaan Matti Vanhanen suhteessaan ”Kehittyvien maakuntien Suomeen”. Tosin silloin oli kyse poliisi-asiasta. Kuulusteluissa hän totesi kuolemattoman lauseensa: ”minulla ei ole selvää muistikuvaa”.

Asiasta on aikaa mutta sitä ei ole unohdettu (https://netn.fi/lehti/vanhanen-vaistyva-poliitikko).

Kuten ystäväni toveri Kai Mykkänen tietää – historia on armotonta. Ja vasta myöhemmin se armahtaa.

Seura lehden paljastus

Kaksi päivää sitten Seura lehti toi esille Venäjän ydinvoimateollisuuden lobbauksen suhteessa Suomeen. (https://seura.fi/asiat/tutkivat/nain-venaja-vaikutti-suomeen-vuoden-2015-fennovoima-omistuskohussa/).

Artikkelin mukaan Venäjän ydinvoimateollisuus pyrki ohjailemaan ja paimentamaan suomalaista mediaa ja poliitikkoja. Jotkut antoivat periksi.

Artikkelin mukaan voidaan esittää vahva epäilys siitä, että eräs suurista ”periksiantajista” oli Kai Mykkänen.

Seuran mukaan:

”Eräässä viestissään Sebastian Sass kertoo tavanneensa ”Venäjä-ekspertiksi” kuvailemaansa kansanedustajaa, saadakseen tämän puhumaan hankkeesta televisiossa heille mieluisasti. Tarkoituksena oli koostaa haastattelusta raportti.”

Saman viestiketjun toisessa kohdassa konsulttien yleensä hyvin varjelema kontaktiensa yksityisyydensuoja lipsuu hieman. Tekstissä mainitaan nimeltä Kai Mykkänen (kok) muodossa ”keskustele rakentavasta viestinnästä Mykkäsen kanssa ennen hänen Yle-haastatteluaan”.

Sass väittää toimeksiantajilleen, että kokoomuspoliitikko suostui ehdotukseen ja toimi toivotulla tavalla.

Konsulttitoimisto teki Kai Mykkäsen 9.7.2015 Yleisradion Päivän kasvo -ohjelmassa esittämistä kommenteista yksityiskohtaisen raportin. Toimisto luonnehtii esiintymistä onnistuneeksi.

Seura kysyi Mykkäseltä, pitääkö väite Rosatomilta tai sen käyttämältä konsulttiyhtiöltä tulleesta ohjauksesta paikkansa ja onko hän mahdollisesti toiminut muissakin yhteyksissä Rosatomin ohjeiden mukaan.

Mykkänen ei kertomansa mukaan muista tällaista keskustelua.”

**

Kai hyvä! Olet nuori mies ja olen vähän huolissani sinun muististasi! Toivon, että se palautuu. Se varmasti palautuu mikäli Supo haluaisi keskustella kanssasi ko. tapaamisesta ja yleensäkin toiminnastasi.

Eihän sinustakaan ole isänmaallista, että vieras valtio pyrkii ohjailemaan Suomen energiapolitiikkaa? Eihän ole? Kokoomuksen wanhojen arvojen mukaan oli olemassa: koti, uskonto ja isänmaa. Niistä ei tingitty. Eikä niitä myyty!

Parasta kunnallisvaalimenestystä! Muistakaa numero 721 Espoossa!

+9
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu