DDR ja Sota-Maria

Terveisiä Uudesta DDR:stä – maasta, joka on hylätty!

Terveisiä rajalta! Täältä Itä-Suomesta.

Eilen Savitaipale, Imatra ja tänään Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti. Kampanja etenee hyvin ja laitan tähän mukaan keskustelutilaisuuden Savitaipaleelta, jossa oli 50 senioria mukana.

**

Minulla on vanhempana tutkijana mahdollisuus vertailla asioita.

Itä-Suomi; sen tyhjät ikkunat ja taloudellinen surkeus muistuttaa kovasti sitä mitä näin kun sain vierailla DDR:ssä sen viimeisinä aikoina.

Tunnelma on sama; ollaan samaa kansaa mutta hylättynä. Kun vierailin Itä-Saksassa sen viimeisinä aikoinan niin näin kuinka Itä-Berliini oli silloin vielä täynnä luodinreikiä, joita rakennukset olivat saaneet II maailmansodan loppuvaiheessa.

Täällä rajalla on nyt miltei sama tunnelma; entinen vahva Etelä-Karjala on nykyinen ”Kurjula”, jossa tyhjät ikkunat, toiveiden jättämät ihmiset ja konkurssikiinteistöt tervehtivät vierasta. Kansa kittaa olutta, kun ei muuta voi.

Totean tässä sen saman mitä eräs viisas mies totesi kuukausi sitten Kaakkois-Suomessa. ”Rajalle tarvitaan rautaa (raja-aita ja valmistautumista), rahaa (EU:sta ja Suomesta) sekä rauhaa”.

Rajalle RAHAA!

Jääkärimarssi sanoin: ” …kun painuvi päät muun kansan, maan, me jääkärit uskoimme yhä…”

EU:n on toimitettava Suomeen Marshall-apua vastaava pitkäaikainen ja taloudellinen paketti, jossa paikallisille annetaan – ilman tyypillistä EU kyyläystä – vakavasti rahaa. Ohjelma on rakennettava yhdessä Ruotsin, Baltian, Puolan ja muiden Venäjään rajoittuvien maiden kanssa.

Kun Italia sai ilmaisiin remontteihinsa 200 miljardia euroa niin tänne rajalle on saatava rajakilometrien mukaan sopiva summa, jolla rakentaa infraa, teitä, pitää yllä sairaaloita (esim. Savonlinna, Lappi), teollisuutta, puolustusteollisuutta ym. Me olemme Natossa ja ilman puolustajia tätä maata ei voi puolustaa.

Miksi? Kurjuus vie epätoivoisiin tekoihin. Aikoinaan II maailmansodan jälkeen NL houkutteli köyhiä ja kurjia ihmisiä ns. ”pintavakoiluun”. Se alkoi raja-alueelle yhteisestä viinanjuonnista ja päätyi siihen, että juopottelujen lopuksi suomalaiselle rajamiehelle työnnettiin nenän eteen paperi, jossa sitouduttiin vakoilemaan NL:n puolesta. Nykyinen ”pintavakoilu” olisi tietenkin teknisempää ja sofistikoitunutta. Tänne rajalle olisi mahdollista organisoida jonkinlaisia ”pro-Venäjä” ryhmiä aseiden kanssa hillumaan.

Kurjuutta vastaan pitää taistella rahalla!

Sota-Maria ja Sota-Vihreät?

Katselin tässä ihmeekseni tv:tä; kun vihreät, tuo viime vaaleissa äänestäjänsä menettänyt mikropuolue vaatii entisen puheenjohtajansa Maria Ohisalon suulla sitä, että lähettäisimme Ukrainaan omia säännöllisiä joukkoja.

Voi tätä Sota-Mariaa. Palvooko virheä liike väkivaltaa? Onko vihreät nyt poliittisessa konkurssissa?

Totean nyt seuraavaa: on tärkeää tukea Ukrainaa. Sinne pitää lähettää aseita, tukea, rahaa ja sympatiaa. Kouluttaakin voi.

Mutta….onko vihreä lauma niin epätoivoinen, että se haluaa tosiaan sotaa Venäjän kanssa?

Tosiaan: Sota-Maria ja Sota-Vihreät…

Eikö vihreiden ”Viher-Kurjulaan” tähtäävä politiikka ole tarpeeksi? Haluammeko me sotaa tosiaan Venäjän kanssa?

En usko.

Itä-Suomeen tarvitaan rautaa, rahaa ja rauhaa!

Äänestä täysillä kotiinpäin! Numero 52.

ps. tais tulla vain Jyväskylässä tehty video.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu