Demarien jälki-stalinistinen kesäkampanja: ”Myy talosi ja muuta radanvarsi-kolhoosiin”

Josif Stalin niminen ”…ihmiskunnan suuri nero ja jättiläinen, jota vasten kansan rakkauden meri liplatti” pyrki aikoinaan onnellistuttamaan NL:n kansoja sillä, että hän pakotti maaseudun ihmiset siirtymään pakolla kolhooseihin ja sovhooseihin.

Stalin halusi, että maaseudun ahkerimmat ihmiset karkotettaisiin Siperiaan ja kylän loppulaiset ja laiskamadot saisivat heidän talonsa ja tavaransa itselleen.

Näin syntyi taatusti neuvostojärjestelmälle uskollinen maaseutu, josta ei saanut muuttaa ja jossa jokaisella oli pakkotyövelvollisuus.

Sosiaalidemokraatit ovat nähtävästi käynnistäneet samantyyppisen jälkistalinistisen kampanjan. Hankkeen takana lienee hallituksen terävin kynä ja ehkä vuosisadan merkittävin vasemmisto-ajattelija ministeri Tytti Tuppurainen. Hän on selvästi tämän kampanjan aivot.

Hänen mukaansa:  ”Varakkailla on mahdollisuus käyttää sukanvarteen kertyneitä säästöjä ja ehkä omaisuuttakin realisoida. Se on elämän tosiasia, kun hinnat ovat kallistuneet eikä tämä tilanne mene hetkessä ohi…” (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0e16bc87-8c0a-4c85-afaf-e2358690890e).

Demarit ovat näin julistaneet, että se jolla on omakotitalo on demarien uusi luokkavihollinen.

Eli kun sähkön hinta on niin korkea, niin myy talosi ja muuta kolhoosiin!

Ylpeys siitä, että on oma koti

Talon omistaja on demarien mielestä vihollinen kun hän omistaa jotain. Talo on heille luokkasodan symboli aivan kuin aikoinaan bolshevikeille se, että omisti hevosen oli merkki riistäjän asemasta.

Mutta ajatelkaa historiaa.

Sodan jälkeen rintamamiehet rakensivat omat talonsa ja sen jälkeen myös muut sukupolvet saivat osansa ”pienestä onnesta”. Oli riemukasta omistaa talo, hoitaa sitä, nähdä lapsensa kasvavan turvallisessa ympäristössä ja ajatella omaa vanhuuttaan tutussa ympäristössä. Siinä oli myös ylpeyttä – herroja ei tarvinnut kumarrella eikä vuokraisännästä ollut pelkoa.

Lämmityksessä tajuttiin nopeasti, että puulämmitys ei ole niin tehokas kuin öljylämmitys – ei tarvinnut palella talvella kuten lapsuudessa. Kaksikertaisen ikkunat varmistivat sen, että ei vetänyt.

Kasvavan elintason, paremman ruuan ja terveellisemmän elämän seurauksena taudit vähenivät ja lapsista tuli kestäviä elämän tien kulkijoita. Näiden talojen arvo on kasvanut remonttien edetessä ja ihmisten rakentaessa niiden puutarhoja yhä kauniimmiksi ja viihtyisimmäksi.

Puna-vihreä kurjuus ja sen synkkä aversio ihmiskuntaa kohtaan

Kaikki meni hyvin aina 2000-luvun toiselle kymmenelle saakka.

Yhtä äkkiä suomalaiset, jotka elivät globaalissa mittakaavassa erittäin ekologisesti olivatkin kaikki syyllisiä. Vihollisia.

Vihollisia, joilla on omakotitalo.

Puna-vihreät voimat kerääntyivät kertomaan, että oli tehtävä vallankumous.

Oli tehtävä vihreä siirtymä. Pitää olla hiilineutraali – jo vuonna 2035. Meidän piti olla ensimmäisiä! Avantgarde-vihreitä punapioneereja!

Käytännössä tämä merkitsi sitä, että meille syntyi suuri puna-vasemmistolainen falangi, joka ulottuu nykyään aina kokoomuksen vihreään siipeen saakka. Ja erityisesti sinne. Kokoomus on tämän punavihreän siirtymän dipoli ja ilman sitä tätä hullutusta ei olisi.

Vielä kerran: tämä ”puna-vihreä falangistikaarti” oli päättävästi ottanut kohteekseen Suomen ja ennen kaikkea tämän jo seniori-ikään varttuneen väen, joka elää sen mielestä väärin. Omakotitaloissa. Se inhoaa ”pientä onnea”.

Olen pohtinut kysymystä miksi. Miksi ihmeessä vihata näitä suomalaisia? Ja olen päätynyt siihen lopputulokseen, että että puna-vihreän idelogian lähtökohtana on synkkä aversio koko ihmiskuntaa kohtaan kokonaisuudessaan.

Ja katso – missä näkijä siellä tekijä! Vuoden 2019 alussa syntynyt puna-vihreä hallitus ryhtyi päättäväisesti toteuttamaan suunnitelmaa, joka oli luotu jo aikaisemmin. Kyseessä oli mullistus, joka piti toteuttaa valtiovallan avustuksella.

Stalin yritti mutta ei onnistunut – entä vihreä siirtymä?

Oli luotava suuri exodus maaseudulta rautateiden luokse.

Väestösiirron piti varmistaa, se, että nämä väärin äänestävät ja vääriä kulutustottumuksia (autot, omakotitalot ym.) omaavat henkilöt oli kertakaikkiaan pakkosiirrettävä ratojen varsille. Tehtävän pohjalla väikkyi MAL 2019 niminen suunnitelma. Se oli tarkoitettu pääkaupunkiseudulle mutta sen strategiset suuntaviivat oli tarkoitettu koko Suomeen.

VAIHTOEHTO – SINIVALKOINEN SIIRTYMÄ!

Perussuomalaisten mielestä sinun ei tarvitse myydä taloasi pilkkahintaan ja muuttaa radanvarsi-kolhoosiin. Kurjistavan vihreän siirtymän sijasta Suomessa voidaan luoda SINIVALKOINEN SIIRTYMÄ.  

Suomi tarvitsee nyt investointeja, työtä, tuottavuutta ja kasvua.

(https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-esittaa-sinivalkoista-siirtymaa-suomi-tarvitsee-nyt-investointeja-tyota-tuottavuutta-ja-kasvua/)

+7
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu