Demarien kiky-poseeraus: ”aatetta jaloa ja alhaista mieltä”

Näin vanhempana politiikkaan tulleena en jaksa olla ihmettelemättä sitä kaksinaisuutta mitä politiikan tekoon sisältyy.

Toisaalta suomalaisessa politiikassa leimuaa aatteen kaunis palo.

Olen kuntapolitiikassa ja aluepolitiikassa törmännyt periaatteellisiin, kunniallisiin ja kunniotettaviin ihmisiin. Jalojen aatteiden ihmisiin.

Heidän kanssaan on ollut hyvä tehdä yhteistyötä – meillä näitä paikallistason sankareita on joka paikassa. Upeita ihmisiä lähtien vihreistä aina vasemmistoliittoon saakka.

Respektii!

Toisaalta, suomalainen politiikka istua lässättää suossa, jossa lilluu iso kasa ”alhaista mieltä”.

Inhottavin näistä ilmiöistä on vasemmistolainen farisealainen viha.

Kaikille historianharrastajille tutun maanpetturi OW Kuusisen mainostama ”pyhä-viha” kumpuaa yleensä omista traumaattisista kokemuksista ja sitä projisoidaan vastustajaan.

On niin ihana vihata. Se on ”pyhää rakkautta”.

Vihan rovion sytyttäjät

Tekopyhässä vihassa ei tunneta reiluutta, inhimillisyyttä tai hyvyyttä.

Paneeleissa vouhotetaan ja raivotaan ikäänkuin oltaisiin istuttu oppositiossa. Todellisuudessa oman puolueen ministeri on ollut 4 vuotta vastuuministeri ja olisi pystynyt hoitamaan asiat jos olisi ollut sitä rohkeutta. Sitä, jota tässä nyt kuulema kaivataan.

Ja jos kysytään miksi ei ole tehty niin ”ministeri ei ehtinyt, korona tuli, porvarit esti ja virkamiehet vastustivat”.

Vähän kuin koulussa kun Pikku-Kallelta kysyttiin puuttuviä läksyjä – ”lemmikkikoira söi läksykirjani ja en pystynyt tekemään läksyjä

Yksinkertainen kysymys demareille – yrittäkää vastata

Se ”alhainen mieli” kuten iskelmä toteaa pulpahti tänä päivänä supsakasti esille demarien ja ay-pamppujen ruikutuksessa.

Arvoisat SAK:n verottoman Smaugin aarteen vartijat, kunnioitetut Kojamon ”grand seigneur” luokkataistelijat, hyvät demari-suurpomot ja tosi kalliit toverit…

kysyn:

…miksi istuva hallitus ei ole siirtänyt kiky-maksuja työnantajille, vaikka SAK:n kyselyn mukaan sdp, vas ja vihreät kannattavat sitä?

 

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu