Diktatuurin aapisesta: A) ”siirrä” epämieluisat vaalit ja B) julista ulkonaliikkumiskielto C) unohda määräenemmistöt

Haluatko perustaa diktatuurin?

Tässä sinulle ABC-pikaohjeet.

  1. A. Ensiksi, siirrä epämieluisat vaalit! Aluksi pari kuukautta mutta sitten aina sopivasti niin, että saat sipakat tulokset. Se auttaa kovasti. Vastustajia on hyvä demonisoida ja kurittaa kovalla kädellä. Tässä asiassa tiedotusvälineet ovat sopivia liittolaisia. Syötä niihin sopivia juttuja, joissa mustamaalaat vastustajiasi sopivasti. Piilovaikuttaminen sopii hyvin. Avoinkin vaikuttaminen on kova juttu. Muista: sanoma uppoaa kun toistat, toistat ja toistat! Vihjaa, vihjaa, vihjaa…
  2. B. Julista ulkonaliikkumiskielto! Paras kielto on sellainen, jonka kansalaiset kokevat omakseen. Sen ei tarvitse koskea tärkeitä ihmisiä – yli rajojen liikkuvat halpatyöläiset tai virolaiset rekkamiehet ovat tärkeitä. Mutta kaikkein tärkeintä on draama ja spektaakkeli. Pelottele ihmisiä poliisilla. Tai vielä paremmin, että armeija tulee kaduille.
  3. C. Riko ehdottomasti kaikki määräenemmistösuojat! Ulkonaliikkumiskielto on mahdollista perustaa, jos on yksinkertainen enemmistö parlamentissa. Tärkeintä on uskoa siihen, että näitä suojarajoja ei tarvita. Perustuslain 5/6 sääntö on aika tyhmä, joten on tärkeää rikkoa sitä aluksi jossain pienessä asiassa ja lopuksi todeta, että onhan meillä sellaiset mutta emme nyt sovella niitä. Niinhän se markkakin meni.

Ei se hallitus diktatuuria tee – se ei vaan tiedä mitä tehdä?

Edellä mainittua diktatuurin aapista ei ole olemassa. Edellinen juttu oli keksitty ja esitetty huumorilla. Se oli ajatusleikki.

Läpällä ja selvin päin.

Näin vakavasti sanottuna ihmettelen kovasti hallituksen toimintaa. En kuitenkaan usko, että se pyrkii diktatuuriin. Sillä ei ole siihen oikein kykyä. Ongelma on hallituksen ideattomuus ja avuttomuus.

Sannan 100 hengen hallituskaarti on nyt ihan sekaisin.

Sen ongelma on se, että se ei tiedä mitä se tekisi. Tämän illan päätös oli kuin luokattoman huonosta ilveilystä. Rajat rellottavat auki eikä niillä ole testauksia. Ihmisiä on kuitenkin nyt pakko ruoskia.

Nöyrät kansalaiset painavat päänsä alas. Tehdään sitten niin.

Miksi tämä sirkus?

Ehkä yksinkertainen selitys on paras.

Kaikki johtuu siitä, kun koronaluvut laskevat pikkuhiljaa ja vähitellen. Näin on ilmeisesti aivan pakko ryhtyä massiivisiin ihmisoikeuksien ja perusoikeuksien rajoittamiseen. Huhtikuussa ei tule niitä 11 000 tartuntaa päivässä. Ei millään. Operaatio ”Pelastetaan kaveri Kepu” paljastuu.

Siksi – jos spektaakkelia ei polkaista käyntiin, koko vaalien siirto osoittautuu turhaksi. Nyt tulee ulkonaliikkumiskieltoa oikein ison maailman malliin.

Poliisiparat laitetaan rätkimään rikesakkoja ihmisille, joilla ei satu olemaan maskeja. Viime vuonnahan ne maskit eivät olleet tärkeitä. Ja niitä poliisejahan on tunnetusti niin paljon Suomessa, että kyllä niillä on aikaa.

On tämä yksinkertaista kun sen osaa.

Huomautus: twitterissä – ei siis täällä bongoryhmän hetuloissa – käydään keskustelua ulkonaliikkumiskiellon poikkeuksista. Tässä eräs hauskin: ””Jos kävelen ostamaan viinaa sairaalle isoäidilleni, saanko ottaa kaksi kaveria kantoavuksi jos mukana on myös kissa?”.

Hallitukselle tulee olemaan tyrmistys kun poliisi kuuliaisesti vahtaa/sakottaa vanhusväestön maskinkäyttöä – luulen, että se toimii ns. negatiivisena wappusatasena vaaleissa.

”Sannasakot – 40 euroa”.

+17

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu