Ehdotus Putinille: ”viedään kaaosta Eurooppaan?”

Puhe Järvenpään seurakuntakeskuksessa talvisodan loppumisen kunniaksi pidetyssä juhlassa 13.3.2024. klo 18.00.

Hyvät naiset ja herrat?

Esitän tässä kysymyksen kaikille.

Entä jos talvisodan rauhaa ei olisi tullut ja Suomi olisi muserrettu ja vallattu?

Mitä olisi tapahtunut?

Mikäli 13.3.1940 rauhaa ei olisi solmittu, niin maa olisi miehitetty viimeisten epätoivoisten taistelujen jälkeen.

Taistelujen tuhojen ja perinpohjaisten hävitysten jälkeen Suomeen olisi perustettu neuvostojärjestelmä, jonka hallitsevana peruspiirteenä olisi ollut ns. porvarillisen Suomen tuhoaminen ja entisten omistavien luokkien likvidointi.

Käytännössä tämä olisi merkinnyt alkuvaiheessa teloituksia ja pidätyksiä, joiden kohteena olisi ollut poliittinen oikeisto, sosiaalidemokraatit, maalaisliitto ja muut puolueet. Lopulta myös Neuvosto-Venäjältä tulleet emigrantti-kommunistit olisi pidätetty ja ”vallankumous olisi syönyt omat lapsensa”.

Hekin olisivat saaneet junalipun Siperiaan.

Sen lisäksi Suomen armeijan upseeristo ja reservinupseerit, suojeluskunnan jäsenet, opettajat, sekä papisto, virkamiehistö ja muu ns. porvaristo olisi pidätetty; muutamia olisi heti kidutettu ja teloitettu ja loput olisi lähetetty Siperiaan Gulagiin.

Pahimpien luokkavihollisten teloitusten jälkeen armeijan upseeristolle l. noin 20 000 hengelle oli varattu oma leirinsä Puolasta – Katynin metsästä.

Siellä missä puolalaisia upseereja käsiteltiin vuonna 1940 – missä tapahtui ”zbrodnia katyńska” – Katynin rikos.

Kuulustelujen jälkeen, olisi sitten ryhdytty ”toimenpiteisiin” eli joka ilta olisi vähitellen teloitettu upseereja ja haudattu heitä metsiin.

Terrori olisi ollut käsityötä.

Ainoastaan muutama käännynnäinen olisi jätetty jäljelle.

Porvaristo, teollisuuden omistajat, kauppiaat, liikemiehet, yrittäjät, kansalaisjärjestöjen edustajat ja urheilijat olisi pidätetty ja lähetetty leireille Siperiaan yhdessä sivistyneistön ja papiston kanssa.

NL:n sisäministeriön – NKVD:n johtajalla Lavrentij Berijalla oli kokemusta suurten ihmismäärien siirtämisestä. Suomen maaseudulla olisi toteutettu vuodesta 1940 pakkokollektivisaatio, joka olisi puhdistanut maaseudun viljelijöistä – näin sissisota olisi ehkäisty heti kättelyssä.

Aivan kuten myöhemmin Karjalan kannaksella ja Laatokan pohjoispuolella menetetyillä alueilla, olisi maahamme tuotettu Valko-Venäjältä, Ukrainasta tai sisä-Venäjältä uutta väestöä.

Väestönvaihto olisi johtanut siihen, että tänne olisi jätetty nominaalinen määrä suomalaisia – tässä olisi noudatettu J.V. Stalinin talvisodan alkupäivinä itselleen kirjoittamaan maksiimia: ”sota viimeiseen suomalaiseen saakka”.

Suomen väestö olisi siis siirretty Siperiaan ja Suomesta olisi tullut eteentyönnetty sotilaallinen tukikohta, jossa olisi ollut lentokenttiä, bunkkereita, tukikohtia, piikkilankaa, pamahtelevia ydinvoimaloita, ekologisia katastrofeja ja kurjuutta. Elintaso olisi ollut matala – lukuunottamatta – Helsinkiin tai Petroskoihin keskittynyttä kommunistista nomenklatuuraa.

Suomalaista kansallista kulttuuria olisi kohdannut perikato; väärää porvarillista kulttuuria ja kirjallisuutta olisi häpäisty ja tuhottu. Ideologinen oikeaoppisuus ja oikeat kommunistiset arvot olisivat hallinneet tämän jälkeen Suomea.

Neuvostoliiton hajotessa vuonna 1991 olisi tänne jäänyt perusväestö protestoinut, mutta kun heitä olisi ollut niin vähän, niin itsenäisyyttä ei olisi tullut.

Vuodesta 2000 alkaen olisi nämä suomi-aktiivit vähitellen teljetty vankiloihin. Suomalaisen väestön vähäisyyden takia tämä alue olisi ollut elimellinen osa Venäjän federaatiota.

Ja jo vuonna 2024 olisi voitu todeta, että suomen kieltä ei olisi olemassa muuta kuin ns. kyökkikielenä ja suomalaista kulttuuria olisi ainoastaan emigraatiossa; Ruotsissa, Norjassa, USA:ssa ja Kanadassa.

Olisimme olleet kansansirpale ja tuomittu sulautumaan; unohduksen yöhön.

Tätä juhlaa ei olisi ikinä pidetty; tätä tilaa ei olisi ikinä rakennettu ja suurinta osaa meistä ei olisi edes olemassa.

Onneksi meille tuli kuitenkin Talvisodan rauha

Kiitos suomalaisten yhteisen tahdon, armeijan sitkeyden ja valtiomiesten taitavuuden meille tuli rauha 13.3.1940.

Kuten marsalkka Mannerheim toteaa omissa muistelmissaan: ”neuvostohallitukselta vaadittiin epäilemättä melkoista itsensä voittamista sen arvovallanmenetyksen sulattamiseen, jota tiesi sen oman vasallihallituksen syrjään heittäminen ja asettuminen tavoittelemaan kompromissiratkaisua….”

Ulkoministeri Vjatšeslav Molotov esitti 29. maaliskuuta 1940 Neuvostoliiton korkeimman neuvoston kokouksessa seuraavanlaisen maininnan talvisodasta:

Helmikuun alussa suomalaisille esitettiin kysymys siitä, että sota olisi lopetettava. Ennen kuin määräsimme kantamme, käännyimme Suomen kansanhallituksen (Terijoen kommunistihallitus – huomautus kirjoittajan) puolueen kuullaksemme sen mielipiteen. Tehdäkseen lopun verenvuodatuksesta ja auttaakseen Suomen kansaa sen vaikeassa asemassa kansanhallitus päätti noudattaa toivomustamme ja tehdä ehdotuksen sodan lopettamisesta…rauhan solmiminen yhteydessä heräsi kysymys Suomen kansanhallituksen hajottautumisesta ja se tapahtuikin…”

Stalin peruutti omista poliittista päämääristään sotilaallista syistä. Länsivaltojen sekaantumisen uhka pelotti.

Se opetus, jonka olemme saaneet talvisodasta liittyy ennen kaikkea siihen, että kriisitilanteissa meidän pitää olla yhdessä.

Kuten marsalkka Mannerheim totesi: ”eripuraisuus omissa riveissä iskee tuhoisammin kuin vihamiehen miekka ja sisäiset riidat aukaisevat oven ulkoa tulevalle tungettalijalle…”

Arvoisat vieraat!

Esiinnyin edellisen kerran näin arvovaltaiselle vierasjoukolle Järvenpään Reserviupseerikerhon 70-vuotisjuhlassa Seuratalolla 13.11.2021.

Silloin esitin – moni varmaan muistaa sen – että Ukrainan ja Venäjän konflikti on edessä ja kysymys kuuluu: mitä Suomi tekee silloin? Onko meillä viisautta ja voimaa pitää yhtä vaikeassa tilanteessa?

Esitän nyt uuden arvion. En ennustetta vaan erään mahdollisen – ehkä todennäköisen skenaarion, jota on alettu toteuttamaan meillä Suomessa. Ehkä.

Kaaosta Eurooppaan ja III maailmansota?

Eilen klo 18.00 paikkeilla vuodettiin brittilehdille dokumentti ja seuraava uutinen.

Lehdet: Express: https://www.express.co.uk/news/world/1876672/vladimir-putin-ukraine-russia-ww3-plan;

MSN: https://www.msn.com/en-gb/news/world/vladimir-putin-plotting-ww3-with-five-steps-to-ruin-europe-ukraine-hackers-claim/ar-BB1jLwZV;

Vuotajana oli: Ukrainan kansallisen vastarinnan keskus.  Ukraine’s National Resistance Center (Центр національного спротиву).

Ukrainan kansallisen vastarinnan keskus kertoi hakkeroineensa Venäjän valtionduuman dokumentteja ja sähköposteja.

Eräs niistä on duuman puhemiehen Vjatseslav Volodinin kirje maan presidentille 30.11.2023 /12.12.2023) ja se käsitteli sitä mitä pitäisi tehdä presidentinvaalien jälkeen.

Siinä kerrotaan Venäjän tiedeakatemian alaisen ”Yhteiskuntatieteellisen tiede-informaatio instituutin (INION RAN – Институт Научной Информации по Общественным Наукам Российской Академии Наук) ehdotukset presidentille.

Kirjeen mukaan yhtenäisen lännen epäystävälliset ja avoimesti aggressiiviset toimet kohdistuvat Venäjää vastaan. Samalla kun lännen pakotteet tiukentuvat ja sen tuki Kiovan hallitukselle jatkuu (pienellä etukirjaimella!). Instituutti ehdottaa se Venäjän viralliseksi linjaksi ”de-lännettymistä”.

Ehdotuksessa halutaan antaa takaisin samalla mitalla läntisille ”uuskolonialisteille” ja siinä ehdotetaan mm. tärkeimpien teollisuudenalojen kansallistamista, sensuurin kiristämistä, opposition murskaamista ja täydellistä Venäjän ”de-länsimaistamista ja ”kaaoksen viemistä” ympäri Eurooppaa.

Ehdotuksessa perustellaan tätä ohjelmaa toteamalla, että hoidetaan sotilaallisen erikoisoperaation jälkeen; sen jälkeen kun Ukrainan ”denatsifiointi” ja ”demilitarisointi” ovat hoidettu Ukrainassa ja Kiovan hallitus kaatuu.

Ydinsanoma on, että Venäjän konfrontaatio lännen kanssa ei lopu vaan intensifioituu.

Dokumentti tuo esille myös häpeällisen ”Brest-Litovskin rauhan” vuodelta 1918, jolloin Neuvosto-Venäjä menetti Ukrainan, Puolan, Valko-Venäjän ja Baltian, sekä Kaukauksen (Kars ja Batum).

Arvio dokumentista

Dokumentin ensimmäinen sivu, joka on laitettu näkyville tämä näyttää olevan varsin suurella todennäköisyydellä autenttinen. On tietysti mahdollista, että kyse on väärennöksestä. Pitää olla varovainen.

On myös huomioitava, että näitä toimenpide-ehdotuksia satelee presidentille jatkuvasti. Se mikä tekee tästä mielenkiintoisen on se, että Volodin on ottanut sen esittääkseen presidentille. Kaikki tietysti riippuu siitä, onko dokumentti autenttinen? Onko se aito?

Kaaos Eurooppaan?

Tässä dokumentissa ei näytetty kirjeen toista sivua, joka on ilmeisesti lehdillä. Lehtien mukaan ehdotuksista hurjin oli ”kaaoksen vieminen Eurooppaan”.

On myös huomattava, että Kiovan hallitusta ei ole kaadettu eikä sotilaallista erikoisoperaatiota ole vielä saatu loppuun.

Ne tahot Venäjällä, jotka haluavat presidentinvaalien jälkeen jonkinlaista rauhanoperaatiota tai neuvotteluja Ukrainan ja lännen kanssa ovat eivät ole nyt kovinkaan voimakkaita.

Päinvastoin, Venäjän turvallisuusneuvoston sihteerin Nikolai Patrushevin vaikutuksesta ja voimakkaan sotablokin puolesta nyt pyritään ”intensifioimaan” kriisiä, pelottelemaan ydinaseiden käytöllä ym.

Mitä ja jos…kyseinen dokumentti on oikea ja aito?

Jos dokumentti on aito?  On huomattava, että Ranskassa syntyneet viljelijöiden mielenosoitukset ja ennen kaikkea Saksassa syntyneet poliittiset mellakkamielenosoitukset & lakot alkoivat todenteolla vuodenvaihteen jälkeen.

Mikäli dokumentti on aito niin: ovatko nämä lakkoliikkeet ja hulinat Euroopassa syntyneet sattumalta? Onko ne masinoitu ja suunniteltu muualla? Onko Euroopan nykyinen kaaos Putinin pelikirjasta?

Meillä ei ole ollut poliittista kaaosta ja onneksi presidentinvaalit sujuivat erittäin mallikkaasti eikä ongelmia ollut.

Jätän tämän asian jokaisen mietittäväksi ja samalla siteeraan tässä sosiaalidemokraattisen puolueen johtajan Väinö Tannerin vappupuhetta vuodelta 1940.

Julman sodan ja ankaran rauhan jälkeen tämä valtiomies näki pitkälle. Hänen mukaansa kansallinen yksimielisyys oli voimaa. Ruotsissa kaikki puolueet viettivät vappua yhdessä; luokkataistelu ja viha oli työnnetty syrjään. Oltiin samaa kansaa. Samoin piirikokouksessa 9.5.1940 Tanner totesi sosiaalidemokraateille: ”Neuvostoliitto oli samanlainen imperialisti kuin tsaaritkin. Aika oli vakava ja vaati lujia otteita”.

Talvisodan päättymispäivä julistaa meille, että kansallinen yksimielisyys on nyt äärimmäisen tärkeä asia. Sitä pitäisi vaalia kuin silmäterää. Me elämme nyt suuren kriisin aikaa ja on mahdollista, että se eskaloituu syvemmin Venäjän presidentinvaalien jälkeen todenteolla.

Arto Luukkanen

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu