Elokapina katu-huliganismi on Putinin & vihreiden pelikirjasta

Elokapinan ulkomailta johtama organisaatio aloittaa näillä hetkillä Helsingissä liikennettä haittaavan sabotaasinsa.

Se varsinainen syy tähän laittomaan tekoon on se, että vihreät on häviämässä vaalit.

Niin.

Vihreät ovat häviämässä vaalit ja menettämässä vaikutusvaltansa.

Käy kuten 2023 vaaleissa. Edessä on lässähdys mikropuolueeksi.

Siihen ei auta edes Ville Niinistö sivistymätön räyhääminen somessa. Appelsiinit on syöty ja edessä on karu tie marginaaliin. Nolo vetäytyminen siihen samaan pienpuolue-joukkoon, joka väitteli pari päivää sitten Ylellä.

Mistä tämä vihreiden romahdus johtuu? Olen tässä vaalikentillä huomannut, että ihmisiä ei kiinnosta ilmastovouhotus tai maailmanlopun-älinä. Edessä on ”Der Untergang”

Syy on yksinkertainen: Helsingin liikennettä ja tavallisten ihmisten elämää sabotoidaan vaalitappion tuskassa. Tiesulku Kauppatorille on elävä muistomerkki entisestä suuresta puolueesta vihreistä.

On myös varsin selvää, että tarkoituksena on vaikuttaa ei-parlamentaarisesti vaaleihin. Kyse on katuhuliganismista, joka pyrkii pelottamaan arempia – aivan kuten 1930 Saksassa, jossa kommunistit ja natsit räyhäsivät kaduilla.

Se ei vain toimi meillä.

Suomalaiset eivät oikein kannata väkivaltaa, sabotointia tai huliganismia. Meillä ei ole poliittista väkivaltaa eikä viher-woke gansterismia kuten Euroopassa. Ihmistä kunnioitetaan.

Ajatus poliittisesta terrorista on niin marginaalinen, että se soi. Sitä on kyllä yritetty.

Linkola ohjeet vihervasemmistolle: väkivaltaa, tekopyhyyttä ja kieroilua!  

Tärkein näistä yrittäjistä oli Pertti Linkola.

Hänen ajatuksensa ovat vihreiden toiminnan musta raamattu. Hän antoi henkisiä eväitä vihreille. Joka haluaa tutustua tähän voi lukea Pentti Linkolan ”Johdatus 1990-luvun ajatteluun”: WSOY. 1989.

Vihreiden toiminnan avainselitys löytyy Linkola Vihreän liikkeen yleiskokouksessa 1985 pitämästä puheesta: ”Vain eloon jäämisestä on kysymys”.

Toimintaohjeissaan Linkola kannusti vihreitä tietoiseen tekopyhyyteen ja kansan pettämiseen. Väkivaltaan. Aivan avoimesti. Ihmishenkien riistämiseen.

”Taktisista syistä linjojen” (parlamentaarisen ja suoran toiminnan) on syytä pysyä erillään, kieltääkin toisensa mutta periaatteen hiljaisuudessa ymmärtää toisiaan…”

On huomattava, että Vihreä liike ei ole koskaan tuominnut yksiselitteisesti Linkola ajatuksia. Epäilen siitä syystä, että vihervasemmisto on omaksunut tämän väkivallan gurun ajatuksen ja toteuttaa niitä tässä ”periaatteen hiljaisuudessa”.

Hitler-ihailu ja Vihreiden & Elokapinan toiminnan ydin

Linkola painotti puheessaan vihreän liikkeen jäsenen pitää olla ennen kaikkea ”pelätty ja vihattu”. Hänen vaatimassaan ohjelmassa kansa piti karkottaa maaseudulle pakkokeinoin ja mm. supistaa opetusta ja koulutusta minimiin. Linkola painotti myös ”ihmisbiomassan liikarunsautta”. Ehkä tämä esimerkki selittää sen miksi Atte Harjanne halusi juuri äsken kiristää eläkeläisten verotusta. Kysehän on vain kuten Linkola totesi ”ihmisbiomassasta”.

Linkola totesi , että ”vaihtoehto- ja vallankumousliike ei voi teoriassa tehdä kompromissejä”… että Vihreä liike pyrkii enemmistöön ja lopulta yksipuoluehallitukseen. Linkolan mukaan sana pehmeä ei kuulu vihreiden arvojen ja tavoitteiden piiriin. Ainoastaan sana kova, jäntevä, vahva, terve ja kurinalainen. Piti olla ”muskelivihreä”.

Linkola nosti puheessaan ”loisteliaaksi esimerkiksi” Adolf Hitlerin Saksan ja kansallissosialistit. He yhdistivät Linkolan mukaan komeasti parlamentaarisen ja ulkoparlamentaarisen toiminnan. Sitten he pehmittivät koko yhteiskunnan ”nyrkein ja provokaatioin”; he tiesivät mitä tahtoivat ja sanoivat sen.

Natsismi sisälsi Linkolan mukaan mystiikkaa, inhimillistä hybdristä ja suuruudenhulluutta…mutta heidän ”menetelmäänsä voi vain ihailla”. Kuten Linkola sen tiivistää: ”…voimaa ihminen kunnioittaa”. Kun taas ”heikkoutta ja vikinää kansa ei ikinä kunnioita”.

Onneksi suomalaiset eivät ole Hitlerin, Putinin tai vihreiden kannalla

Niin. Onneksi. Onneksi suomalaiset ovat järkeviä.

Miten tätä sabotaasia ja Elonkapinan & vihreiden toimintaa vastaan voi toimia demokraattisesti?

Äänestämällä. Äänestämällä!

Vihreät ovat nyt polvirukouksessa ja toivovat hartaasti, että suomalaiset eivät menisi äänestämään. He ovat sanoneetkin tämän avoimesti.

Mutta kun äänestät, niin äänestät Helsingin sujuvamman liikenteen puolesta ja paremman elämän puolesta. Järjen, suomalaisen demokratian ja yhteiskuntarauhan puolesta.

Nauraakin voi. Katsokaapa you-tubesta kappale: ”Hitler kuulee Haaviston vaalitappiosta”.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu