Entäpä jos raha ei ratkaisisi vaaleissa?

Avoin kirje Päivi Niemi-Laineelle ja Annika Rönni-Sälliselle.

Arvon rouvat! Luin Iltalehden artikkelin, jossa totesitte SAK:n jäsenliittojen organisoivan oman kampanjansa vastaamaan Pro Markkinatalous-yhdistyksen antamaan rahaa. (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/70bd04db-2d47-4528-bd63-63105797b4e5). Asiaa kuvattiin termein: ”vaalirahahaaste”. Pro-Markkinatalous jakoi noin 1,5 miljoonaa puolueille ja niiden ehdokkaille.

Mammona on aina uhannut demokratiaa

Mammona on aina yrittänyt ostaa demokratiaa ja korruptoida sitä. Antiikin Roomassa äänestäjiä ostettiin Forumilla ja kun äänestäjät ryntäsivät äänestyspaikkaan – Ovileen (sanamukaisesti lammasaitaus) nämä tiesivät jo ketä he tulisivat äänestämään.

Raha ratkaisi.

Näin tapahtunut joka puolella maailmaa ja myös Suomessa. Mätää rahaa on virrannut myös Suomessa ja mikä pahinta se on tullut ulkoa – niin Neuvostoliitosta kuin USA:sta. (https://suomenkuvalehti.fi/kotimaa/vaaliraha-sarja-mihin-nojaa-maalaisliitto/).

Hyvä Annika ja Arvoisa Päivi! Entäpä jos tätä varustelukierrettä ei olisi? Entä jos tällaista rahaa ei tulisi?

Kyse on arvoista. Ja omastatunnosta. Omaatuntoa ei voi ostaa rahalla.

Vapaiden kansalaisten demokratia elää vapaaehtoisuudesta ja siitä, että kansalaiset itse haluavat tehdä jotain yhteisten asioiden puolesta. Sitä ei voi Pro-Markkinatalous tai Kehittyvien maakuntien Suomi imitoida. (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/kokoomus-ja-putinin-venaja-osa-ii-kun-perussuomalaisille-haluttiin-antaa-vaalirahaa/).

Annika ja Päivi! Luotetaan vapaisiin kansalaisiin.

parahin terveisin ystävänne Arto

  1. Sitä on ollut kiva katsella miten toripäivinä jokainen puolue nostaa vapaaehtoisten voimin oman telttansa torille. Sille kannattaa paljastaa pää. Hyvä Suomi!
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu