EVP:n sotahorinat ja Marian sotaunelmat

EVP-kenraali Pekka Toveri on kertonut, että olemme jo sodassa Venäjän kanssa.

Samoin Maria Ohisalo on kertonut meille, että haluaa suomalaisia joukkoja Ukrainaan.

Mistä nämä oireet kertovat?

Ensimmäinen kertoo evp-horinasta. Vanhan sananlaskun mukaan ”sota on liian tärkeä asia kenraalien päätettäväksi”.

Toinen kertoo siitä ideologisesta ja henkisestä vararikosta, jossa Ohisalon puolue lojuu. Jos tosiaan lähetämme suomalaisia joukkoja Ukrainaan, on meidän varauduttava sotimaan täällä.

Mitä se sota Maria oikein on?

Maria hyvä. Sota on sitä, että ensin mobilisoidaan tarvittava määrä – n. 280 000 miestä ensi linjan joukkoihin.

Sitten on mobilisoitava loput maakuntajoukkoihin ja jalkaväkipataljooniin. Työvelvollisuus koskisi myös naisia.

Edessä olisi Helsingin ja pääkaupunkiseudun väestön saattaminen turvaan maaseudulle (city-vihreille hirveä shokki kun näkisi sen luonnon oikeasti). Joutomaiden saattaminen perunaviljelyyn ja ruuan säännöstelyä (ihqu-kamalaa city-vihreille, kädet likaantuu).

Seuraavaksi olisi edessä teollisuuden nopea muutos aseteollisuuteen, työvelvollisuus kaikille (huomio – koskisi myös Kallion cafe-latte porukkaa), elintason nopea lasku, kansalaisoikeuksien huomattavaa leikkaamista (sotatilalaki). Elokapina ei voisi pysäyttää enää liikennettä eikä putkaan enää tuotaisi pitsaa.

Kylläpä tämän liikkeen ulkomaalaista johtoa harmittaisi.

Mutta hyvä Maria. Kun sotaan mennään, niin on ymmärrettävä selvästi, että se merkitsee kuolemaa ja kärsimystä.

Isänmaata puolustetaan täysillä

Isänmaan puolustamisessa kaikki tämä on tarpeen ja jos joku hyökkää maahan se saa eteensä kansakunnan päättäväisyyden.

Suomalaisesta maasta, siitä mukavasta ja leppoisasta alueesta sukeutuisi hyökkääjälle kuoleman puutarha.

Viljelijöiden lannoitteet yhdessä sytyttimien kanssa muuttuisivat ”rauhanvälineeksi” ja suomalainen tieverkko vaaralliseksi. Metsät transformoituisivat pelottavaksi paikaksi. Hyökkääjälle tulisi syyspimeällä ja talvella äiti mieleen. Ja kaunopuheisesti kun tässä puhutaan, niin totean, että se taivaalta kuuluva suihkukoneen ääni olisi suomalaisille vapauden ääni. Hyökkääjälle se olisi viimeinen ääni.

Missä me sitten olemme? Hybridisodan eskalaatio-vaiheessa, jossa yritetään vaikuttaa väestöön ja suomalaisiin päättäjiin

Pekka ja Maria. Emme ole sodassa. Suomi on aina – mikäli siitä itsestään riippuu – rauhan puolella. Miksi: koska 99% kansalaisista haluaa sitä.

Toisaalta, jos vihollinen tänne tulee niin se sama 99% iskee vihollista vastaan tulipa se mistä tahansa. Vihollinen tuhotaan.

Väännän nyt evp-kentsulle ja Sota-Marialle rautalangasta. Olemme hybridisodan eskalaatiovaiheessa, jossa yritetään vaikuttaa väestöön kylvämällä keskuuteemme epäsopua, eripuraa ja riitaa. Ja tietysti epäilyksiä. Ns. kotiryssä-instituution rippeet, wanhat toverit ja ystävyys-hörhöt toimivat tämän operaation ”resonaattoreina” – ts. he toistelevat Kremlin agendaa ja haluavat luoda ns. pro-Kreml joukon puolustamaan Venäjän etuja politiikkaan.

SDP:n tuleva repeytyminen (jota en tietysti toivo) jakaa entisen työväenpuolueen pro-Moskova rauhanpuolustajiin ja isänmaallisiin demareihin. Historian luulisi opettavan ja ”kuutosten” kohtalon luulisi olevan pelottavan…ei sieltä idästä tullutkaan komissaarinpaikkaa tai kenraalikuvernöörin virkaa. RKP:n ”kartano-siipi” taas ei näytä hoksaavan, että jos huonosti käy niin se jouluinen appelsiinimarmeladin keitto vaihtuu kuusenhavu-keitoksiin. Länsirannikon ruotsinkielinen väestö kyllä ymmärtää sen. Se on viisasta väkeä.

Ketkä täällä ovat aktiivisia?

Katselin tässä juuri äsken A-studiota. Siinä kaksi nuorta toimittajaa jutteli kivoja. Ikään kuin Suomi olisi eristetty muusta maailmasta ja tässä sitä vaan hipsutellaan kiva-kiva maailmassa. Hipsin hei.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka niin FSB kuin GRU ovat kärsineet tappioita Ukrainassa, ne ovat aktiivisessa moodissa (n. 2000 operatiivia Euroopassa alla olevan haastattelun mukaan). https://www.youtube.com/watch?v=DW7P5bkRv1E).

Se on mobilisoinut ammattilaisten lisäksi myös ns. pikkurikollisia, jotka hoitavat likaisen työn tai sabotaasin. Niitä halutaan soluttaa aktiivisesti Suomeen tai Eurooppaan. Ammattilaiset hoitavat suunnittelun ja organisoinnin sekä ns. poliittisen puolen (esim. yhteydet Suomen Venäjä-ystäviin) kun taas pikkurikolliset (motivaationa raha) tai hörhöt toimivat ”False Flag” perustalla ja pyrkivät suomalaisen yhteiskunnan ”destabilisaatioon”. Epäilen, vahvasti, että murrot vesilaitoksiin liittyvät niihin.

Pekka ja Maria. Ei siis olla sodassa mutta hybriditoiminnan korotetulla tasolla.

Ihmettelen lopukzi, että valtamedian toimittelijat; nuo nuorukaissielut eivät kykene ymmärtämään tilanteen vakavuutta; sabotaasit, poliittiset murhat ovat mahdollisia, jopa todennäköisiä kun Ukrainan sota jatkuu ja Venäjän toiveet voitosta haipuvat.

Mutta ehkä se on niin, että joku haluaa Helsingin Sanomista Gelsinforskaja Pravdan ja Ylestä halutaan Petroskoin sivuradiota?

Toivottavasti olen tässä väärässä…

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Pyhiinvaeltaja kesällä 2024

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu