Forssan ohjelman peruutus – demarit ruoskivat hoitajat pakkotöihin

Luinpa tässä Forssan ohjelmaa vuodelta 1903.

Ohjelman hyväksyi Suomen sosiaalidemokraattinen Puolue.

Sen mukaan ko. puolue pyrkii vapauttamaan koko kansan taloudellisen riippuvuuden, valtiollisen pitkä-ikäisyyden ja henkisen holhouksenalaisuuden kahleista.

Tavoitteena oli yhteiskunnallinen tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus.

Lakko-oikeus on ollut keino, jolla työtätekevät ovat kyenneet ajamaan asioitaan.

Nyt kaikki on toisin (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/88335310-7d75-4ceb-ba13-de3faa9c8258).

Uusi potilasturvallisuuslaki on pakkotyölaki. Ei sille voi mitään.

Ministeriö on perustellut lakia sillä, että hoitajajärjestöjen ilmoittamat työtaistelutoimet vaarantavat potilaiden terveyden.

Forssan aikaan oli pakkotyötä. Torpparit tekivät pakkotyötä.

Ja nyt sitä tekevät hoitajat.

ps. ai niin. Onneksi ”…nyt taataan paperittomien välttämätön terveydenhoito ja puretaan eriarvoistavaa lainsäädäntöä. Tänään käsiteltävä lakiesitys takaa kaikille Suomessa oleskeleville henkilöille välttämättömät terveyspalvelut….”

+3
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu