Hallitus oppii huomenna matelemisen arvokasta taitoa?

Pienet viestit Säätytalosta kertovat kaikki samaa: hallitus on lopussa.

Hyve-anarkia ei toimi. Pataljoona avustajia ei pysty hallitsemaan.

Kaikki tietävät sen.

Ainoastaan Sarasmo ei tiedä.

Sarasmo on mielenkiintoisen traaginen hahmo. Vähän kuin Irakin sodan aikana Saddam Husseinin tiedotusministeri, joka uskoi voittoon vielä kun kun USA:n joukot marssivat taustakuvassa viimeisen tiedotustilaisuuden tv-kameroissa.

Tänä iltapäivänä avustajat alkoivat etsimään työpaikkoja ja harmittelivat, että karenssi on niin lyhyt. Vain 6 kk. Tosin sekin maksaa veronmaksajielle 15 miljoonaa.

Matelemisen kallis taito: Sannan pitää nyt oppia se

Hallituksella on kuitenkin yksi pieni mahdollisuus. Vihreiden, demojen ja vassareiden on vain nöyrryttävä. On kontattava arvokkaasti ja ryömittävä kepun edessä.

On laskeuduttava alas ja tunnustettava tosiasiat: irtokarkit ovat loppuneet, banaanit on syöty ja ananakset ahmittu. Velkapaatumus on pestävä pois ja se vihreä siirtymä on nyt historiaa. Vihreillä oli aikansa mutta nyt vihreät saavat mennä.

Mahdollisuuksien ikkuna sulkeutui tämän puolueen edessä ja Ohisalon on vain purtava hammasta.

Se män se juna. Se vihreä juna.

Suunta vaaleihin!

Luotettavat pikkulinnut ovat visertäneet, että jollei Ohisalo ei alistu turpeeseen tai Sanna ei taivu menokuriin niin se on sitten menoa. Kepu on ottanut sotailmeen ja vaalikassa pursuaa rahaa. Sillä on edessään joko kasvojen menetys tai torjuntavoitto kuntavaaleissa ja pian tulevissa eduskuntavaaleissa.

Pienten keputulkkujen mukaan huomisessa edustajien hurmiossa aiotaan kuulema näyttää kannattajille, että härifrån tvettas!

Tietysti on muistettava, että pokeribluffi voi toimia ainoastaan, jos se on uskottava.

Huomenna kortit siis katsotaan. Onko bluffia vai ei?

Korona sulki teatterit mutta tämä näytelmä jäi.

+5
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu