Hesarin äitienpäivän ristiretki perussuomalaisia vastaan –  ”PS on pahuuden normalisoija”

Luin eilen ilahtuneena Hesarin pääkirjoitusta.

Toimittaja kertoi siitä, että HS:n toimittajat ovat alkaneet lukea kirjoja (https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009579494.html).

Tänä äitien päivän aamuna ilahduin lisää.

Toimittaja Junkkari on tehnyt kelpo yrityksen analysoida perussuomalaista puoluetta kirjoituksellaan ”Mikä puolue  tämä on?” 14.5.2023.

PS – pyrkii vallankumoukseen – nelikenttä todistaa sen

Junkkarin jutun perussävy on hallitusahdistus.

Selkosuomeksi Junkkaria ahdistaa mahdollisuus siitä, että PS pääsee hallitukseen.

Viikonloppulehti on ängetty täyteen todistuksia siitä, että PS pyrkii murtamaan vallitsevan poliittisen hegemonian ja että jos muut puolueet menevät mukaan ne saattavat joutua PS:n panttivangiksi.

Osoituksena toimittajan älyllisestä reippaudesta on artikkeliin pystytetty hämmästyttävän tasapuolinen ja vaikuttava ”name dropping show”.

Artikkelin sivulla marssii merkittävä joukko auktoriteetteja.

Siellä on Antonia Gramscia, Riku Löfiä, Emilia Palosta ja erityisesti vaaleihin osallistunutta ja perussuomalaisiin tutkijan neutraalisuudella suhtautuvaa Oula Silvennoista.

On myös tehty arvokartta-tutkimus eli toimittaja Marko Junkkari on koonnut erilaisia pisteitä koordinaatteihin.

Sosiologian sat sapienti on täyttynyt.

On syntynyt nelikenttä – 1970-luvun tutkimusparadigman uskottavuuden huipentuma.

Junkkarin ihqu-metodi: jotkut on kivoja jotkut ei

Tasapuolisuuden vuoksi artikkeliin on laitettu maininta huonosta ja väärästä tutkimustuloksesta. Junkkari itse asiassa hutkii monen sivun voimin Markku Jokisipilän tutkimusta, jossa PS on ”tavallinen puolue”. Itseasiassa koko artikkeli on yritys kumota Jokisipilän argumentteja ja tutkimustuloksia. Jokisipilä on ihan kamala. Melkein petturi.

Sitten kehutaan toisia perussuomalaisia ja raivotaan toisille. Hajotetaan ja harjoitetaan egonhierontaa. Toiset ovat hyviä ja toiset pahoja. On edistyneitä ja hyvä ja sitten niitä pahoja.

Peltokangas on sisulainen. Halme oli naisvihamielinen, Soini on ihan kiva voitonmerkki populisteista (koska elää median armoleivästä), Purra ja Halla-aho kamalia, Putkonen rehvastelee ja Tynkkynen on pelottava. PS kertakaikkiaan toimii seksuaalivähemmistöjä, sukupuolivähemmistöjä ja vammaisia vastaan.

Junkkarin suurin tieteellinen ja journalistinen havainto on: olemme normalisoimassa pahuutta!

HS & Sanomat ja Venäjän vaikutus: avoin mysteeri

Ensiksi, täytyy onnitella Junkkaria. Kelpo Markoseni! Olet ollut ahkera.

Toiseksi, on todettava, että artikkelissa leijuu Venäjältä ja Putinin pelikirjasta Suomeen tihkunut ja Hesarissa nyt  erinomaisesti viihtyvä lokajournalismin ödööri.

Ei taida olla sattumaa, että Hesari on Suomessa, kuten Venäjällä sanotaan: ”mustan pr:n” koti (черный пиар). Mistähän se johtuu? Miten se hiipi sinne 2010-luvulla?

Rydman-case taisi olla sen pahin ylilyönti ja puolustusvoimain urkinta sen kallein epäonnistuminen.

Sillä välin suosittelen Junkkaria lukemaan enemmän. PS on julkaissut hyviä itsereflektioita itsestään. (https://www.suomenuutiset.fi/uunituore-kirja-valottaa-perussuomalaista-ajatusmaailmaa/).

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu