Hokkuspokkus maahanmuutto – suolavettä janoon

Neuvostoliitossa kerrotut vitsit ja anekdootit perustuivat aina kommunismin siirappimaisen tekopyhyyden ja sen loputtoman naiviuden hämmästelylle.

Niin radio Jerevan kuin muutkin vitsitgenret kertoivat yhteiskunnasta, jossa virallisesti uskottiin kommunismin paratiisin pian koittavan. Kaikki tiesivät, että se ei tule mutta virallisesti oli pakko uskoa.

Tämä ”skorobuddismi” (skoro budet – pian tulee) innosti ihmisiä työhön sillä kohta – aivan kohta – koittaisi kommunismi, jossa jokainen saisi tarpeittensa mukaan ja jokainen tekisi työtä kykyjensä mukaan.

Työtä ei kukaan halunnut tehdä (työ tyhmästä pitää) sillä siinä ei ollut mitään järkeä.

Ehkä joku tyhmempi tekisi työt meidän puolestamme ja me saisimme ”silliä ja makkaraa, vodkaa & ananasta ja piirakkaa”. ’

Tämänkin NL:n humoristit ymmärsivät.

Tässä esimerkki:

Radio Jerevanilta kysyttiin kerran kumpi on se realistisempi tapa, jossa NL kehittyy hyvinvointivaltioksi?

A) Sekö, että me alamme tehdä kovasti työtä

B) Sekö, että Puna-Tähdistöstä tulee ufoja, jotka tuovat meille säilykkeitä.

Jerevan vastasi: säilykkeet ovat aina realistisempi vaihtoehto!

**

Nykyinen suomalainen maahanmuutto-keskustelu muistuttaa neuvostoajan psykoottista todellisuutta.

Kommunismin aikana uskottiin luokkataisteluun ja maailmanvallankumoukseen. Perestroikan aikana NL:ssa uskottiin lännen apuun. Tärkeintä uskoa, että joku ulkopuolinen tulee ja pelastaa jonoissa odottelevat moskovalaiset.

Meillä Suomessa hallitsee nyt samanlainen ja neuvostolaisen naivi kok-vasemmistolainen rintama, joka uskoo, odottaa, palvoo ja katsoo kaivaten ulkomaita ja maahantulevia ihmisiä, jotka pelastavat meidän hyvinvointivaltiomme.

EU:n ulkopuolelta on tultava ilman tarveharkintaa ja ajattelua ihmisiä aina 100 000 yhteen miljoonaan – vuodessa.

Kun humanitaarinen maahanmuutto osoittautui kuplaksi niin nyt niin kokoomuksen kliffa-öhinästä aina käheisiin vasemmisto-huuhareihin saakka odotetaan ihmepelastusta, joka tulee muualta.

Pelastus tulee euron kokeista.

Tämä ilmiö ratkaisee kaiken – alkaen ilmastokadosta, lumettomista talvista, veronmaksun ikävyyksistä, tulevien eläkkeiden hoitamisesta, valtavasta velkavuoresta aina demarien jokaiseen vaalistarttiin liittyvästä rasimin hokaamisesta.

Kyse näyttää olevan massapsykoosista, jota ei ole ennen koettu.

Psykoosissa ei välitetä tosiasioista.

Psykoosissa ei välitetä siitä että euron kokkien suurimmat hyötyjät ovat 1) ihmissalakuljettajat 2) ja Suomessa toimivat orjuuttajat, jotka riistävät näitä poloisia ihmisiä. Suurimmat orjuuttajat ovat monesti näiden maanmiehet.

Psykoosissa ei mietitä sitä, että tämän exoduksen suurimmat kärsijät ovat suomalaiset veronmaksajat, jotka sitten kustantavat tämän Toiveiden Tynnyrin, Runsauden Sarven ja Moraaliposeerauksen Tötterön.

Euron kokkien maahantulo on vuoden 2023 kevään suuri hokkuspokkus. Se on kuin joisi janoonsa suolavettä. Tai ostaisi kuolleita sieluja kuten Gogolin romaanin herra Tsintsikov.

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu