Ihan Vih-juttu – liikenne ei kulje Hesassa

Ajelin tässä yhtenä päivänä autoa. Kuuntelin aamulla radiota.

Sieltä tuli politiikkaradio, jossa haastateltiin kahta; ei niin iloista tai leppoisaa Vihreän Ideologian edustajaa.

Käytän tästä ideologiasta nyt kielellisestä syystä lýhennettä Vih.

Vih-ideologian naiset riitelivät.

Kumpikin halusi puheenjohtajaksi.

Toinen uskoi, että olisi parempi puheenjohtaja. Hän oli sitä mieltä, että hänellä on johtajakokemusta. Toinen oli sitä mieltä, että oli ollut enemmän ihmisten kanssa. Siksi hän olisi parempi Vih-johtaja. Kumpikaan ei halunnut lieventää omaa Vih-ideologiaansa vaan molemmat halusivat laajentaa sitä.

Naiset eivät selvästi pitäneet toisistaan. Ei ollut sisarellisuutta. Ei suvaitsevaisuutta. Dialogia oli myös vaikea seurata näin itämurteiden edustajana. Molempien puheissa oli ahdistava poliitikon-ylänasaali, joka loppui pieneen kiekautukseen. Aggressiivinen tooni ahdisti.

Molemmat halusivat jotakin.

Toinen oli sitä mieltä, että oli pyrittävä Vih-ylivaltaan.

Toinen oli sitä mieltä, että kohta koittaa Vih-talous.

Kun toimittaja ihmetteli, että miksi miehet eivät äänestä Vih:tä niin kumpikin oli hiljaa.

Minäkin olin hiljaa.

Vih-linja Helsingin keskustassaIls ne passeront pas

…ja nyökkäilin viisaasti.

Ei olisi pitänyt. Sain VIH-opetuksen. Jos V-ideologia ei mene minulla läpi niin ei muuten mene myöskään auto.

Vanha auto hörlötti ja junnasi Helsingin ruuhkissa kuin Soini ministeri-menneisyydessään.

Miksi?

Kun keskusta oli linnoitettu.

Siellä oli joku Maginot linja. Paavalin kohdalla oli selvästi Ouvrage ”Ville Niinistö”, jonka pyrki houkuttelemaan autot Kallioon.

Sitten eteen tuli Hämeentiellä Casemate de Nevski Prospekt & Pekka Sen tehtävänä oli estää liikenne kompromettoimalla autot ”tiukkaan mustaan aukkoon” Kurvissa.

Varsinaiset gros ouvrage asemat olivat kuitenkin Mannerheimin tiellä, johon pohjoiseen oli pystytetty rasavillli ”Fort Ilmastoahdistus”. Sitä vastasi ideologisesti korvaamaton riemupotti E-Espalla – ”Fort Elokapina”.

Luulen, että Vih-ideologiaa voisi aivan hyvin käyttää Suomen puolustusvoimien omassa ”hidasta, suluta ja tuhoa” strategiassa omana taisteludoktriininaan.

Miksi?

Kun Helsingissä se toimii! Liikenne ei kulje.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu