Jarno Liski – kun nuotio ei syty ja räksydemokratia ei toimi

Avoin kirje Jarno Liskille. Rohkenen sinutella sinua tässä kun olet minua selvästi nuorempi mies.

Hyvä Jarno. Totean tässä alussa, että arvostan sinun työtäsi.

Niin. Arvostan humanististen tieteiden kandidaatti ja ”monimediatoimittaja” Jarno Liskin harjoittamaa tutkivaa ts. utelevaa journalismia.

Kyseessä on vaikea laji.

Liski on puhunut ansiokkaasti sen puolesta ja todennut, että kansa ei sitä ymmärrä sitä mitä hän tekee, eivätkä monet toimittajatkaan. (https://suomenlehdisto.fi/osa-yleisosta-ei-ymmarra-tutkivaa-journalismia-mutta-eipa-nayta-ymmartavan-moni-toimittajistakaan/).

Onko toimittaja oikeustoimikelpoinen?

Hyvä Jarno. Ongelmana on vain se, että tällaista monimediaosaamista harjoittava henkilö ei voi lähteä ”journalaukalle” ts. suunnistaa ristiretkelle hyvyyden puolesta pahuutta vastaan.

Jopa tutkivan journalismin pitää tukeutua faktoihin. Faktoihin.

Et varmaan halua runoilijan viittaa itsellesi?

Muistan itse tällaisen laukkatapahtuman hyvin Porin Areenasta 2024 kun journalistien joukko liehui yhteisessä hurmiossa rasismia ja fasismia vastaan.

Erään yleisötilaisuuden jälkeen toimittajien lauma mellasti päälleni ja halusi tietää monenlaisia asioita. Että myöntäisin, että perussuomalaiset ovat itseasiassa rasisteja ym.

Tarkkailin näiden toimittajien fyysistä kuntoa. Huomasin heti, että mitään vakavaa vastausta ei tälle joukolle ei voi antaa. Laajentuneet pupillit, huohottava hengitys, tärinä ja raivoisat ilmeet paljastivat, että nämä muuten respektaabelit henkilöt olivat nyt sellaisessa tilassa, että asiallista keskustelua ei voisi käydä.

Niinpä totesin, että ”rakastan tätä puistoa ja teitä”. (https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaiset-loivat-laskiksi-toimittajien-kysyttya-hallituksen-tilanteesta-rakastan-tata-puistoa-rakastan-myos-teita/8729866#gs.8960xv).

Vuoden 2023 Porin Areena huipentui Joukkohysterian ja Noitavainon Korkeaan Veisuun kun entinen ministeri Merja Kyllönen kertoi tv-haastattelussa pesukarhun Junnilan solmiossa merkitsevän ”salaviestiä fasisteille”.

Istuin siinä studiossa vieressä ja pääsin itse todistamaan sitä, että joukkohysteria, syvätyperyys ja epä-älyllisyys juhlivat Porissa kesällä 2023.

Kun nuotio ei syty…

Sinä Jarno jatkoit ministerin hiillostamista senkin jälkeen kun ministeri oli vastannut toiminnastaan. (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/57f33fdb-b0ab-48a7-972d-1a9989407bc8). Julistit lehden korkeudesta, että kyse on poliittisesta painostusyrityksestä ja että nyt mennään Unkarin tielle.

Nuotio ei kuitenkaan syttynyt.  Ministeri hoiti normaalia tehtäväänsä. Häntä ohjaa Suomen laki. Umpipolitisoitunut juristiliitto lähti mukaasi mutta nuotio sammui lopullisesti sen jälkeen kun kansliapäällikkö Timonen totesi, että ministeri ei ole vesittänyt mitään (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010379916.html).

Ymmärrän Jarno tämän aamuisen pettymyksesi.

Joukkohysteriaa ei synny, noitavainoa ei tule ja tie ei vie perille vaikka Demla olisi siinä mukana.

Paljastan Sinulle myös sen, että myöskään varsinainen kansa ei ole tässä mukana. Ihmiset näkevät paksujen valheiden läpi.

…eikä joukkohysteriaa ei synny

Aloitin EU-kampanjani 11.3. 2024 (https://www.youtube.com/watch?v=EbU1c3d-lzE) ja olen sen jälkeen kiertänyt viikonloppuisin 31 paikassa Suomessa Rovaniemestä, Joensuuhun, Ouluun ja Lappeenrantaan ja Helsinkiin saakka.

Ihmisiä on kohdattu. Satoja & tuhansia. Olen jakanut vaalilehtiäni kädestä käteen 2500 kappaletta.

Analysoin joka kerta keskustelut ja totean, että varsinainen kansa ei ole innostunut enää toimittajien masinoimista joukkohysterioista tai edes lämpene ”räksydemokratia-kampanjoille” jota nyt käydään perussuomalaisia vastaan.

Toreilla suurin huoli oli eläkeläisten asia, joka sekin vaimentui sen jälkeen kun asiassa tehtiin järkeviä ratkaisuja.

Kerron sinulle Jarno tässä salaisuuden: tavalliset ihmiset ymmärtävät toden ja valheen eron. Heitä ei voi sumuttaa. He näkevät räksydemokratian lävitse.

Ainoastaan Hakaniemen torilla tuli eteeni näitä, jotka totesivat: ”ihan sama meneekö Suomen talous nurin kunhan demarit pääsevät valtaan” tai ”miksi varastat Arto leivänpalan lasten suusta”.

Suurin osa ihmisistä ihmettelee näitä paksuja valheita, joita oppositio suoltaa. ”Eivät ole käyneet pyhäkoulua lapsena” oli osuvin huomio tästä. Työväestö, eläkeläiset ja tavalliset ihmiset ymmärtävät ja arvostavat sitä, että kun ollaan ongelmissa niin yritetään ratkaista ne. Heiltä ei löydy armoa oppositiolle, joka räksyttää eikä halua ratkaisuja. He näkevät näiden häpeämättömien valheiden läpi; he arvostavat sitä, että nykyinen hallitus yrittää korjata näitä savuavia raunioita, joita edellinen hallitus jätti jäljelle (Sote, Uniper, velka, ym.)

Laitan tähän nyt viestin, jonka sain välitettäväksi Riikka Purralle Lappeenrannan torilla. Se symbolisoi sitä mitä ihmiset ajattelevat: ”Pijä Riikka pintas…”

Tämä on se perussyy miksi varsinainen työväestö, eläkeläiset ja tavalliset ihmiset pysyvät perussuomalaisten takana.

Näin siitäkin huolimatta, että Sinä Jarno – arvostamani toimittaja – yrität epätoivoisesti sytyttää nuotiota, joka ei syty.

Hallitus hallitsee ja demokratia toimii.

lupsakkain terveisin

ystäväsi Arto

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu