Joulu-evankeliumi OECD:n mukaan

Ja tapahtui niinä päivinä, että OECD:ltä kävi käsky, että Suomen saunat oli vaarallisina verolle pantava (https://www.oecd.org/finland/oecd-environmental-performance-reviews-finland-2021-d73547b7-en.htm).

Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Sanna Marinin ollessa
EU:n Suomi-provinssin pileprinsessana.

Ja niin kaikki Suomen saunat menivät verolle pantaviksi ja Marinin hallitus keksi, että verotusta pitää kiristää ja saunojen lämmittämistä pitää valvoa.

Niin tavallinen suomalainen Pertti lähti eräänä jouluna Helsingistä, ylös kesämökillensä, hän kun
oli kotoisin maalta alunperin.

Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että suomalainen Pertti halusi käydä saunassa

Ja kun hän meni saunaan niin tulipa puna-vihreän hallituksen saunan savujen nuuskija ja verovalvoja sekä lätkäisi hänelle veron ja kielsi Perttiä käymästä saunasta, koska hän ei ollut puna-vihreää eliittiä eikä käynyt Palacen saunassa.

Pertti ei oikein ymmärtänyt miksi hänen saunansa olisi niin vaarallinen, että se tuhoaisi Suomen ja Sanna Marinin kunnianhimoiset ilmastosuunnitelmat.

Pertti ei myöskään ymmärtänyt sitä miksi joulukinkku piti korvata heinäsirkkakinkulla eikä edes sitä miksi hänen autonsa oli niin vaarallinen, että se piti korvata sähköautolla. Pertti ei myöskään halunnut sitä, että puna-vihreä hallitus määräisi sen mitä hän ajattelisi.

Pertti ei onneksi sen jälkeen enää ikinä äänestänyt puna-vihreää-kepua tahi kokoomusta. Vuoden 2023 vaalien jälkeen asiat onneksi muuttuivat.

Aamen!

Hyvää ja siunattua joulun odotusta!

+1
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu