Kansalla on norsun muisti kun puhutaan turvallisuudesta

Käännytyslain kohtalo ratkaistaan ilmeisesti ensi perjantaina.

Kyseessä ei ole äänestys juristeriasta.

Kyse ei ole edes äänestys siitä voiko Suomi valtiona reagoida Venäjän vahingoittamistarkoituksessa harjoittamaan migraatioon.

**

Kyseessä on äänestys, siitä onko Suomi oikeasti läntisen puolustusliiton jäsen vai jääkö se jonkinlaiseksi välivaltioksi, jonka turvallisuuspolitiikkaan Venäjällä on jonkinlainen veto-oikeus.

Kyseessä on äänestys itsenäisen Suomen puolesta. Kyllä vai ei?

Rauhan puolesta vai sitä vastaan.

Mikäli lakia ei hyväksytä merkitsee se rohkaisua itänaapurille. Sitä, että annamme signaalin heikkoudesta ja siitä, että täällä on vastaanottavainen joukko väkeä. Että näytämme vihreää valoa sodalle ja väkivallalle Suomea vastaan.

Mitä tässä välissä on tapahtunut?

Se yksimielisyys, jonka avulla Suomi lähti kulkemaan Natoon vuodesta 2022 on mädännyt yläpäästään.

Kansa on turvallisuuden puolella mutta poliitikkojen keskuudessa on alkanut kuohua.

Tähän on kolme syytä: Venäjä, Venäjä ja Venäjä.

Käännytyslakia vastustavan leirin ytimessä ovat vanhat Venäjä-mieliset poliitikot, jotka näkevät nyt mahdollisuuden sabotoida Nato päätöstä. Nyt on vielä mahdollista seurata nuoruuden näkyä. Ei tarvitse olla mikään rakettitieteilijä ymmärtääkseen, että kaiken takana ovat itänaapurin tiedustelupalvelut ja vaikuttajat. Se on sodan myötä mobilisoinut kaikki mahdolliset sympatisöörit, ystävät, neuvostokaverit, operatiivit, ”puurot ja vellit” sekä vihervasemmistolaiset kanssamatkustajat tähän operaatioon.

Miksi?

Koska epäonnistunut äänestystulos a) horjuttaa nykyistä hallitusta b) koska se avaa mahdollisuuden tosiasiassa juristeriaan vetoamalla tehdä Suomen Natojäsenyydestä puoliksi halvaantunut.

Juristeria on itänaapurille ase. Aikoinaan kun Venäjä leikkeli Puola-Liettuaa (1772, 1793 ja 1795) se käytti hyväkseen juristeriaa ja liberum vetoa. Kukaan ei ollut niin tarkka kuin Venäjä siitä, että puolalaiset noudattivat lain muotoja. Venäjällä ei noudatettu käytännössä muuta lakia kuin itsevaltiaan tahtoa.

Henkilökohtaisia syitä?

On selvä, että vasemmistoliitto on nyt täysin Putinin kelkassa.

Sen europarlamenttiryhmä solahti – Li edellä – orbanistien joukkoon kuin lusikka sulaneeseen jäätelöön.

Naamiot on riisuttu!

Laitaradikaalipuolue vihreät taas peesaa vasemmistoliittoa – syistä joista varmaan keskustellaan tulevaisuudessa. Moskovan ääni ratkaisi?

RKP:n Biaudet äänestää vastaan siksi, että hänelle nykyinen hallitus on jonkinlainen ”kauhistus” ja että hän toimii sitä vastaan siitäkin huolimatta, että kyse on maan turvallisuudesta. Eva ei siitä välitä.

Sosiaalidemokraatit ovat lain puolella. Poikkeuksena ne ”kasipallot”, jotka kiivailevat nyt lakia vastaan.

Epäilen, että tässä joukossa on niitä, jotka tulevat haastamaan Antti Lindtmannin tulevaisuudessa. Kuten asiantuntevat tahot ovat huomanneet SDP kerää nyt kiireellä rahaa ”operaatio 27” varten (ts. seuraavia eduskuntavaaleja varten) ja demarien puheenjohtaja on tietysti tässä operaatiossa seuraava pääministeri. Nyt pitää profiloitua kannattajajoukon silmissä hinnalla millä hyvänsä.

Mahdollinen pääministeriys on kalliimpi asia kuin turvallisuus.

Raamatun kieltä käyttäen: esikoisoikeus myydään hernerokasta.

Kansa muistaa erittäin hyvin ne, jotka äänestivät vastaan

Usein sanotaan, että kansalla on politiikassa kanan muisti.

Turvallisuuden asioissa on toisin. Kansalla on norsun muisti.

Kyllä kansa tietää!

ps. Eduskunnan keskustelu on mielenkiintoinen – naamiot on riisuttu. Ben on viisas.

Ohisalon puheenvuoro kertoo vihreiden idelogisesta ja henkisestä konkurssista. ”on pienen maan turva että nojaamme kansainvälisiin sopimuksiin…” tämä on niin Putinin pelikirjasta että soi…itänaapurin ripaska soi ja vihreät tanssivat. VIhreiden puheiden sävy näkyy epätoivoistuvan ja tulevan aggressivisiksi & ilkeäksi.

Oraksen järkeilyjen mukaan armeijakin pitäisi lopettaa.

Samaan aikaan täällä bongo-ryhmä kumisee tyhjyyttään…

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu