Kepunuoret haluavat guljailla pössäkässä?

Katselin tässä juuri Puna-armeijan paraatia. Jostain syystä mieleen juolahti keskustapuolue.

Niinpä päätin lukea Suomenmaata tietääkseni mitä siellä tapahtuu.

Törmäsin heti tärkeään poliittiseen aloitteeseen.

Keskustapuolueen nuoret kotkat haluavat kannabiksen vapaaksi ts. nuoret haluavat pössytellä ilman pelkoa. Samalla vaaditaan sitä, että cannabis sativan kasvatus tulisi maataloustukien piiriin.

Nuorten visioissa Suomen pellot eivät tulevaisuudessa lainehtisi viljasta vaan vihreistä huumelehdistä. Katsokaapa itse. (https://www.suomenmaa.fi/uutiset/keskustanuoret-vaatii-kannabiksen-dekriminalisointia-nuorisojarjesto-haluaa-laakekannabiksen-kasvatuksen-maataloustukien-piiriin/). Ajatus on yhteneväinen keskustan sisarpuolueen vihreiden kanssa.

Murehdutin mieleni. Suomalaisen maaseudun ikoninen kuva ei olisikaan Suomi neito vaan punk-vihreä-elokapina pössyttelijätyttö. Samoin Juhannusillan tuoksu ei olisi saunantuoksuinen vaan huumeentuoksuinen.

Onkohan tätä ajateltu ihan loppuun saakka? Suurin osa kansasta ei tykkää tästä.  

Ratkaisu ahdistukseen, rahapulaan ja lämmitykseen

Epäilemättä tässä ehdotuksessa kiteytyvät monet keskustan tavoitteet. Joidenkin mielestä pössyttely auttaisi tilanteessa, jossa maata johtaisi perussuomalainen hallitus. Toisten mielestä Suomesta pitäisi tulla pohjolan huumesuurvalta – kesäinen aurinko antaisi extra tujaukset kannabiksen aromille ja vahvuudelle. Jotkut taas ajattelevat, että kun turpeesta pitää päästä eroon niin kannabis antaisi lisää kannattavuutta maataloudessa.

Avoimia kysymyksiä riittää. Laillistettaisiinko suoramyynti? Olisiko kesäpaikkakuntien toreilla erityisiä keskustan ”tupa-iltoja”, joissa piipunnysissä palaisi ”ganja”. Näinkö tässä kävisi, että savusaunojen räppänöistä suitsuisi kesäillan saunavihtojen tuoksun sijasta pössytyksen makea aromi? Positiivisena asiana mainittakoon, että tulevan energiakriisin aikana kannabiksen poltto saisi aikaan sen, että lämmön tarve vähenee ts. olisi mahdollista alentaa asuntojen lämpötiloja?

Epäilen, että suurin osa keskusta väestä ei pidä tästä asiasta. Samoin kuin siitä, että  EU:ssa valmisteilla oleva rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EBPD saattaisi toteutuessaan vaatia kalliit lämmitysremontit yli puoleen miljoonaan rakennukseen Suomessa jo lähivuosien aikana.

Ajatelkaa – pakkoremontit! Täyttä bolshevismia!  (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008801692.html).

Ainakin mitä torilla tästä on keskusteltu niin tämän aloitteen vastaan otto on hyisen kylmä. Ihan kuin tämä kolakka kevättuuli – ei hyvä!

Oma mielipiteeni: ei humehia!

+3
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu