Kesämökkisi ei ole sinun – Marinin hallitus kohvoijaa sinun kesäpaikkasi?

Sanna Marinin punaviherhallitus iskee jälleen kuin miljoona volttia!

Se aikoo uuden valmiuslain nojalla pakkokollektivisoida rakkaan kesäpaikkasi ja autosi, jolla menet töihin.

Selkosuomeksi: Sanna Marin aikoo yhdessä keeppun, vassarien, ja ärkööpeen ja vihreriöiden kanssa konfiskoida sinun kesämökkisi, saunasi sekä autosi.

Viedä omaisuutesi. Siksi kun väkeä tulee rajalta ja sanoo ”asylym” niin kaikki pitää antaa heille.

Väkeä ei voida käännyttää rajalla. Tulkoot sitten Afganistanista tahi mistä vaan! Geneven sopimusta ei voi sanoa irti ja järkeä ei voi käyttää. Hotellit ovat jo täynnä eikä valtion rahat enää riitä luksukseen.

Bensanhinnat kattoon, köyhät kyykkyyn – talot ja tavarat pois!

On syväpöyristyttävää havaita miten tämä puna-viherhallitus huseeraa nyt valtansa tunnossa vailla pienintäkään häpeää.

Se mursi tässä ohimennen lakko-oikeuden. Mainittakoon lyhyesti se, että niinhän Vladimir Leninin ja Augusto Pinochetin hallitukset tekivät suhteessa ay-liikkeeseen.

Tämän tempun jälkeen se jätti parlamentaarisen valmiuslain seurantaryhmän sikseen sillä ”eihän sitä opposition kanssa mihinkään päästä” ja ryntää nyt kuin nälkäinen susi sinun omaisuutesi perään.

Hallitus haluaa sinun kesäpaikkasi. Se himoitsee sinun hyvin hoitamaasi kesämökkiä itselleen ts. näille tulijoille.

Hallitus on päätynyt esittämään valmiuslakiin rajaturvallisuuteen liittyviksi toimivaltuuksiksi ajoneuvojen, rakennusten ja kiinteistöjen käyttöönottoa.

Tämä on fakta.

Molotovin ja Marinin metodi – selektiivinen omaisuudenryöstö ja ”käyttöönotto”

Se mikä yllätti oli ainoastaan se miten paljon tuleva ns. ”valmiuslaki” muistuttaa vuosina 1929-1932 toteutettua Neuvostoliiton maaseudun tuhoamista eli pakkokollektivisaatiota. Epäilen, että tässä on takana joku taho, jolle tämä stalinistinen suunnitelma on tuttu.

Joku virkamies on lukenut kirjoja.

Aikoinaan vuoden 1930 tammikuussa Vjatšeslav Mihailovitš Molotovin ollessa silloin NKP:n keskuskomitean politbyroon toimivana puheenjohtajana NKP määräsi toteutettavaksi maailman suurimman ihmisten ja omaisuuden siirron.

Tarkoitus oli siirtää maaseudulla asuva hyvinvoiva talonpoikaisto (ns. kulakit) Siperiaan, tappaa kaikki vastaanhangoittelijat, ja siirtää näiden tilalle bednjakkeja (köyhiä talonpoikia ts. kylän lurjuksia ja vetelehtijöitä, jotka eivät muutenkaan tehneet mitään).

Luovutettava omaisuus koostui taloista, eläimistä ja viljasta. Myös vaatteista.

Kulakit eivät saaneet ottaa mukaansa mitään.

Toivottavasti me voimme saada irtaimen omaisuutemme mökiltä pois – muistotavarat. Edes perheen kuvat. Rakkaiden muistot.

Aikoinaan natsitkaan eivät ottaneet valokuvia pois.

Miksi Neuvostoliitto halusi tuhota maaseudun? Sen oli sosialisoitava maaseutu siksi, että maaseudulla asuvat ihmiset olivat luonnollisia sosialismin vastustajia. Näin luotiin levottomuuksia, joita sitten käytettiin hyväksi terrorin ulottamiseksi maaseudulle. Neuvostovalta eteni ja jääräpäät saatiin kuriin väkivallalla. Sen jälkeen maaseudulle ulotettiin armoton valvonta ja kielto muuttaa pois. Ihmisistä tuli sosialismin maaorjia.

Pakkokollektivisaation toimeksiannon toteutti NKVD – sisäasiainkansankomissariaatti. Nyt ”sisäasiainkansankomissariaatti” on vihreiden hallussa ja sieltä varmaan löytyy tottelevaisia poliittisia poliiseja häätämään suomalaisia kesämökeiltään kesken kesälomaa. Epäilen, että normaalit lainkuuliaiset poliisit tekisivät tätä.

Media saa uuden tehtävän: omaisuuden luovuttamisesta pitää nauttia!

Vasemmiston pitkään märehtimä iskulause ”lapsesi ei ole sinun” on nyt siirtynyt siihen kohtaan jossa todetaan, että ”kesämökkisi ei ole sinun” ja ”autosi ei ole sinun”.

Epäilen, että mediassa tullaan aivan pian esittämään kesämökistä luopumista suurena hyveenä ja onnena, jonka jokainen oikeinajatteleva tietenkin haluaa tehdä. Median kyky ihmeellisiin henkisiin kuperkeikkoihin on rajaton.

Mökin luovuttamisesta saa varmaan jonkin ”hiilinielu-syväkurkku” todistuksen? Sen voi panna vaikka rintaan tai heilutella sitä kädessään vappuna kun marssii kohti kasvisravintolaa.

Ja kyllä niitä argumentteja löytyy.

”Mikä pakko sitä on olla siellä järvenrannalla itikoiden syötävinä? Siellä vaan liataan järviä ja ollaan pois tuottavasta työstä. Mitä sillä autolla tekee, sähköpyörä on kivempi, voi ajaa kahvilaan juomaan soijalattea”.

ps. Lakihanke on kuin erinomainen maalisyöttö Putinin hallinnon lapaan; se on ikäänkuin Venäjän hybriditoiminnan rohkaisemista.

+11
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu