Keskusta kahleissa? Paavo oikeassa?

Haastattelin entistä keskustan puoluejohtajaa Paavo Väyrystä ”Dosentti” ohjelmassa.

Eräs hänen hätkähdyttävimmistä väitteistään oli se, että hänen mukaansa keskusta on kaapattu! Hänen mukaansa valtaa puolueessa käyttää ”joukkue”, joka ei välitä puolueen kannattajien mielipiteistä tai arvomaailmasta.

Tämä ”kiiltonahkakenkäkepulaisten” joukkue marssii toiveikkaasti ja uskoa täynnä eteenpäin kohti punavihreää unelmaa! Ja vie kepua perässään kuin sonnia nenärenkaasta.

Ohjelma tulee tänään klo 17.00. (https://www.facebook.com/alfatv/videos/614259176130940/).

Keskustalle annettava ultimaatumi: hyväksy tai lähdemme

Salaliittojen epäileminen on luonnollista. Yleensä ne eivät pidä paikkaansa.

Jos halutaan tutkia onko Paavo oikeassa vai väärässä niin kannattaa ottaa jokin esimerkki, joka kertoo onko kepu kahleissa ja onko sen suu tukittu.

Otan esimerkkinä hallituksen energiapolitiikan, jossa vihreät on lähtenyt rohkeasti ja rämäpäisesti ajamaan omaa linjaansa (https://yle.fi/uutiset/3-11486279).

He aikovat tunkea kepun kurkusta alas seuraavia vaatimuksia.

Lämmityspolttoaineiden, kuten polttoöljyn ja turpeen verotusta on kiristettävä riihessä 100 miljoonalla eurolla, kuten Vuosaaren ilmastokokouksessa helmikuussa linjattiin. Budjettiriihessä olisi tehtävä linjaus ja aloitettava valmistelu myös ruuhkamaksuista (ns. tavallisen väestön työssäkäyntivero). Kyseessä on kohtalokas isku syrjäseuduille ja suolainen lasku niin perussuomalaisten kuin kepun kannattajille.

Vihreät ovat kuitenkin sotajalalla. He eivät peräänny ja ovat valmiit antamaan uhkavaatimuksen: he lähtevät hallituksesta jos kepu ei taivu.

Etenkin turve on nyt maalitauluna.

Mistä se turpeen ja puun korvaaja tulee? Venäjältä?

Kyse on isoista asioista. Kotimaisesta energiasta on iso osa turvetta ja puuta. Turpeen osuus energian kokonaiskulutuksesta oli vielä 10 vuotta sitten 25 miljoonaa MWh. Suomen turpeen energiakäyttö oli vielä vuonna 2007 sähkönkulutuksesta 7,6 %. Näistä vuosista on tultu kovasti alas mutta siitä huolimatta turpeella tuotetaan merkittäviä määriä kaukolämpöä kaupunkilaisten koteihin.

Tällä syntisellä sähköllä sulatetaan kaupunkien kävelykatuja vihreille ”sitikepuille” ja ”kiiltonahkakenkäkepulaisille” jotka sitten kypärät railakkaasti heiluen fillaroivat viininmaistajaisiinsa.

On merkillistä, että vihreät aikovat keskellä lamaa lopettaa kotimaisen energiatuotannon. Miten ihmeessä tämä korvataan? Otetaanko velkaa lisää, että saadaan ostettua energiaa Venäjältä? Se taitaa tulla hiilestä ja atomivoimasta.

Keskusta on puolueena kuitenkin nöyrästi sitoutunut vihreiden vaatimuksiin ja aikoo tuhota yksienteoin omien kannattajiensa elinkeinon ja suomalaisen energian tuotannon.

On päätetty. Joukkue on päättänyt.

Kysymys kuuluu….

onko se Paavo sittenkin oikeassa salaliittoväitteineen?

Miten on mahdollista, että sitikepulaisten ja herätysliikkeiden edustajien epäpyhä allianssi tyrannisoi kepua?

Miten ne suostuu siihen?

Entä jos Oulun kokouksessa ”sitikepulaiset” valtaavat koko puolueen kun vanhat kepulaiset eivät uskalla koronapelossa mennä paikalle?

Onko se kokous edes laillinen?

Ohjelma uusitaan: ke 15.30 ja pe 11.00.!!!!!

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu