KEVÄT KOITTAA PS:lle JA KOKO ISÄNMAALLE!

Keväinen aurinko paistaa mukavasti myhäillen Yrjönkadun puoluetoimiston ikkunoista. Se tekee taikojaan vaaleilla maalipinnoilla.

Olo on erinomainen. Ja mikäs siinä.

Antaa ”arskan” paistaa: demokratia on puhunut, kevätlämpö paistaa niin PS:lle kuin koko isänmaalle.

Faktat ovat selviä. Saimme näissä vaaleissa noin 620 000 ääntä. Nostimme edellisestä ennätyksestämme äänisaalistamme 60 000 äänellä. Meistä tuli 6 vaalipiirissä suurin puolue. Meillä on historiamme suurin eduskuntaryhmä.

Jotain tehtiin oikein ja jopa hyvin.  Teimme jotain sellaista mitä ei ole ennen tehty.

Rohkenen käyttää seuraavaa kielikuvaa: pelasimme NHL:n huippujoukkuetta vastaan kotimaisin voimin, pienellä budjetilla ja saimme vastaamme – ei pelkästään toisia pelaajia – vaan myös kaikki erotuomarit. Yle ja HS olivat kimpussamme koko ajan.

Siitä huolimatta otimme ison askeleen. Lapissa, Oulussa, Savo-Karjalassa ym. tyhjensimme pajatson. Harppauksemme oli valtava kun ajattelee sitä, että aluevaaleissa vuonna 2022 alussa tuloksemme oli noin 11%. Silloin meille ennusteltiin lopullista vajoamista ja nyökyteltiin ivallisesti – nyt sitä ei tehdä.  Marssimme kohti hallitusneuvotteluja vakavin mielin.

Slunga-Poutsalo mukaan jengiin!

Tänään on muitakin syitä olla positiivinen. Nyt on ensimmäinen päivä kun Riikka Slunga-Poutsalo astuu joukkueeseemme puoluetoimistolle. PS tarvitsee kaikki hyvät ja pätevät voimat organisoimaan tulevaisuutta. Kun sain tietää, että Riikka ei aio osallistua ek-vaaleihin reagoin salamannopeasti. Kävimme kahvilla ja hän suostui ajatukseen. Syksyllä 2022 oli jo tiedossa, että PS tulisi nousemaan ryminällä; puolue kasvaisi ja näitä haasteita varten tarvitaan uusia käsiä. Tässä perheessä tarvitaan kaikkia eikä ketään heitetä bussin alle. Tervetuloa mukaan Riikka! Sinua ja monia muita tarvitaan. Puolue kasvaa – me kehitymme. Menemme vakavasti tuleviin hallitusneuvotteluihin mikäli meidät sinne halutaan.

Tämän auringonpaisteen tunnelman ja myötätunnon aallon voisi ohjata myös HS:n ja Ylen suuntaan. Ymmärrän katkeruuden mutta toivon, että teidänkin mielialanne nousee. Pienenä kuriositeettina kannattaa katsoa myös ”katkeransuloinen” entisen loikkarimme blogi, joka väittää, että kaikki hyvä johtui siitä kun tehtiin ”kuten hän halusi”.  Happamia! Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista. Toivon vilpittömästi, että hän kykenee antamaan anteeksi itselleen sen mitä teki vuonna 2017. Omatunto on kuin Samu Sirkka – se sirittää vaikka ei haluaisi.

PS taivaltaa päättävästi eteenpäin

PS marssii nyt eteenpäin päättävästi mielessään tulevat 3 vaalia. Vaikka teimme ison askeleen, on meillä paljon tehtävää ja vaaleja voitettavana. Yhden askeleen jälkeen on tehtävä uusia. On tehostettava a) jäsenhankintaa b) vahvistettava maalaajuista yhdistysverkkoa ja panostettava c) koulutukseen. Meidän tähtäimemme on jo siirtynyt kohti kolmea seuraavaa vaalia: presidentinvaaleja 2024, EU-vaaleja 24 sekä ennen kaikkea alue-ja kuntavaaleja 2025. Lähdetään tekemään niitä yhdessä! Piireillä on edessään myös ns. positiivinen ongelma – miten käyttää kasvaneet resurssit viisaasti? Tähän pohdintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Miten saadaan aikaan asioita, joiden avulla puolueen vaikutus kasvaa pitkällä aikavälillä?

Nähdään viimeistään Tampereella elokuussa! Vielä kerran – vilpitön kiitos kaikille PS:ään äänestäneille!

Arto Luukkanen – puoluesihteeri (PS)

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu