Kiuru-Marinin paatti uppoaa! Pelastautukoon ken voi!

Kiuru-Marinin paatti on tiukasti karilla

Nyt ollaan karilla. Kiuru-Marinin vihervasen paatti ottaa vettä ja uppoaa kohta.

Kiuru-Marinin hallituksen eväät on syöty. Banaanit on hotkittu, irtokarkit ahmittu ja säästöt kulutettu. Vasemmisto ja viheriät haluaisivat vielä jatkaa juhlia (elvytystä ei saa lopettaa) vaikka krapulaa pukkaa päälle.

Keskusta ja RKP haluaisivat jo turvautua olueen ja suolakalaan.

Nyt näitä puolueita syytetään ”kenkkuilusta”.

Todellisuus on nyt kuitenkin aika tyly. Hallituksen viisaimmat ts. valtiosihteerit ovat jo vetäneet johtopäätökset. He ovat siepanneet pelastusveneet ja soutavat kiireen kaupalla ulapalle, ettei uppoava hallituspaatti vedä heitäkin syvyyteen. Jäljellä ovat vain kovapäisimmät ja paatuneimmat, jotka haluaisivat jatkaa fantasiamaailmassa. Kyllä sieltä markkinoilta rahaa saa! Vaihdetaan vaikka pyhähousut irtorahaan!

Sairaan kaunis fantasiamaailma

Hallituksen puoliväliriihi paljasti tilanteen karuuden. Kun tosiasiat eivät miellytä niin turvaudutaan fantasioihin kuten esimerkiksi siihen, että työllistymistavoitteet ulkoistetaan paikallistasolle. Siirretään työvoimapalvelut kunnille! Hipulihuu!

Kiuru-Marinin hallitus ulkoistaa näin vastuunsa ja saa aikaan ihmeellisiä tilastoharhoja – antaa kuntien työllistää! Kuunnellaan herkällä korvalla asiantuntijoiden ääntä ja työllistetään 80 000 – 100 000 tai vaikka piljoona ihmistä! Jos epäonnistutaan tässä niin ei se mitään! Se ei ollut meidän moka!

Kiuru-Marin – ”hyödylliset hölmöt”

Suhteessa EU:hun Kiuru-Marinin hallitus on päättänyt olla fanaattisen uskollinen. Vaikka se maksaisi siemenperunat! Maksamme 6 ja saamme 1,5. Kuten Iltasanomien toimittaja Jan Hurri totesi: meillä on kiire maksaa muiden velkoja eikä siinä ole mitään järkeä (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007938060.html). Hänen mukaansa me olemme ”hyödyllisiä hölmöjä”.

Termi ”hyödyllinen hölmö/idiootti” uskotaan usein olevan peräisin Vladimir Leninin kielenkäytöstä. Hänen mukaansa lännen porvarit, jotka halusivat käydä kauppaa NL:n kanssa olivat ”hyödyllisiä idiootteja”. Termi on kuitenkin peräisin taloustieteilijä Ludwig von Mises ’in teksteistä. Termi kuitenkin sopii tähän yhteyteen.

Ja todella. Kiuru-Marinin hallitus on hyödyllinen ja hölmö.

Jos Suomi hyväksyy EU:n ”elvytysvälineen” me olemme sen jälkeen ikuisessa velkavankeudessa. Se on käytännössä sitä, että meistä tulee siirtomaa, jonka tulot ja verot siirretään lopulta Brysseliin, Saksaan ja Ranskaan. Jos eduskunta hyväksyy tämän vasallisopimuksen, merkitsee se sitä, että siitä ei pääse pois muuten kuin julistamalla Suomi maksukyvyttömäksi.

Viikonloppuna nähdään ihmeellisiä asioita. Uskokaa pois!

+20
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu