Kojamot kullaksi – rahat hoitajille ja sähkölaskuista kärsiville!

Kojamon ja ”kultaisten ay-temppeleiden” rahat Uniperin vahingonkorvauksiksi tai hoitajien palkoiksi!

Demarien täydellinen henkinen vararikko ja epäonnistuminen Uniper-kriisissä on tuonut esille kysymyksen siitä kuka maksaa viulut?

Kuka on syypää?

Onko ministeri Tytti Tuppurainen vastuussa epäonnistumisestaan henkilökohtaisesti vai pelkästään poliittisesti? Tai pitäisikö pääministeri Sanna Marinin maksaa omasta pussistaan neuvotteluepäonnistuminen ja mokailu Uniper-asiassa?

Olisi ehkä väärin, että nämä ministerit joutuisivat vahingonkorvauksiin kuten Säästöpankkijohtajat 1990-luvulla. Mutta entä olisiko mahdollista käyttää ay-liikkeen ”kultaisia temppeleitä” vahingonkorvauksiin valtiolle tai mahdollisesti jopa hoitajille maksettaviin lisäpalkkioihin?

Kojamon rälssi?

Nämä ay-temppelit ja kojamot ovat syntyneet verovapaasti ja valtion suojeluksessa. Ay-liikkeen rahat – joita on nyljetty myös puolueeseen kuulumattomilta – ovat kerääntyneet verovapaasti.

Ay-liikkeestä on tullut yhteiskunnan ulkopuolinen rälssi, joka ei maksa veroja eikä osallistu ihmisten elämään mitenkään muuten kuin maksamalla vaalirahaa sopiville ehdokkaille.

Kysyn: kun Uniper-skandaali on syntynyt johtavien demarien mokista ja epäonnistumisista niin eikö olisi kohtuullista kaikille, että ”kultaiset temppelit” muutettaisiin tässä kriisissä rahoiksi, joita voitaisiin maksaa niille, joita liialliset sähkölaskut vaivaavat? Tai että nämä Kojamon rahavuoret suunnattaisiin vaikka pienipalkkaisille hoitajille?

Eivätkö nämä rahat ole syntyneet kansan karttuisan käden avulla? Eikö niitä voisi käyttää nyt kansan parhaaksi?

Eihän ay-liike voi unohtaa kansan hätää?

Miksi ay-liike makaa kultavuortensa keskellä kuin lohikäärme Smaug eikä tunne mitään moraalista velvollisuutta auttaa hoitajia tai sähkölaskuista kärsiviä?

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu