Kuinka karkotat demarin kotoa tai puutarhasta?

Sosiaalidemokraattinen puolue rypee nyt epätoivon syövereissä.

Puolueen kannatus laskee ja laskee. Juuri ennen vaaleja.

Mutta hätäpäs tuota! Puolue on keksinyt varsinaisen vuosisataisnero-ajatuksen.

Se aikoo soittaa ihmisille ja suostutella heitä äänestämään demareita. ”Sdp:n tavoitteena on soittaa 60 000 puhelua. Luuriin tarttuu 200 ehdokasta ja puolueaktiivia eri puolilla Suomea 50 kunnassa. Puoluejohdosta kilauttaja voi olla myös Sdp:n puheenjohtaja ja pääministeri Sanna Marin (sd).” (https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007964245.html).

Tämä ulkomailla yleisesti tunnettu tapa ei ole oikein juurtunut meille. Emme pidä siitä, että meitä häiritään siinä ikiomassa paikassa.

Suomalaisille koti on pyhä paikka. Vieras on voinut tulla kotiin koputettuaan, otettuaan lakin päästä ja ottamalla kengät pois. Toisen kotia on kunnioitettu. Sinne on voinut tulla kengät jalassa vain poliisi, lääkäri, sairaanhoitaja tai kantajat, jotka ovat vieneet isännän tai emännän viimeiselle matkalle.

Kutsumatonta vierasta on kaihdettu, on jopa inhottu yleisesti. Olipa kyseessä pidättämään tullut punakaartilainen, innokas pölyimurikauppias, raivoisa vakuutusten myyjä, liukas kattoremontti myyskentelijä tai sitten mormoni tai jehovalainen. Tosin yleensä näitä kahta viimeistä ei ole kohdeltu epäystävällisesti. On tiedetty, että ovat olleet oman uskontonsa asialla. Vilpitöntä ihmistä suomalainen kunnioittaa aina.

  1. Entä jos et halua keskustella demarin kanssa?

Tässä seuraa miltei autenttisia ohjeita niksipirkkaan lähetetyistä vinkeistä, joita ei ole julkaistu mutta, jotka on myöhemmin koottu hauskaan kirjaseen: ”Kodin iloinen käsikirja”.  Sen luvusta 19: ”Mikäli demarit tunkeilevat kotiin puhelimen kautta”

”…Jos olet väsynyt, tullut juuri töistä tai muuten kiireinen, ei keskustelu demarin kanssa ole herkkua. On kuitenkin epäystävällistä iskeä luuri korvaan – sitä tekee ainoastaan pääministeri.

Seuraavien esimerkki-fraasien avulla voi karkottaa demarin niin puhelimesta, kodista tai puutarhasta.

Siis käytä seuraavia fraaseja. Lausu heti alussa…

**”…olen eläkeläinen, en suostu keskustelemaan kanssasi, jollet heti maksa minulle sitä Antin lupaamaan vappusatasta. Tässä on tilinumeroni…” (mainio fraasi, joka tepsii piintyneimpäänkin demariin. Ei jätä jälkiä tai traumoja koskapa nämä ovat kuulleet tätä lausetta jo kaksi vuotta. Aiheutat ehkä pahan omantunnon demarille mutta kyllä se sen kestää).

**”olen alle 35 vuotta. En suostu puhumaan vanhan demarin kanssa vaan haluan nuoren demarin. Alta 40 vuotiaan. Jos teillä ei ole sellaista niin en puhu…” (tehokas ja väkevä repellantti. Karkottaa kaikki demarit aina piirisihteeristä tai Jutta-komissaarista aina puoluesihteeriin saakka. Ei niitä nuoria demareita riitä useaan luuriin).

  1. Entä jos haluat keskustella demarin kanssa?

Olet ehkä siemaissut viikonloppuna yhden lasin viiniä ja elämä tuntuu lohdulliselta. Sinun tekee ehkä mieli keskustella niitä näitä jonkun tuntemattoman kanssa.

Et halua pahaa kärpäsellekään. Et edes demarille. Mutta et halua kuitenkaan mitään tusinakeskustelua vaan syvällistä poliittista mielipiteenvaihtoa.

Käytä seuraavia fraaseja. Lausu alussa.

**”…edustatko demareiden kautskylaista vai bernsteinlaista siipeä vai oletko peräti post-paasiolainen suomi-demari, joka haluaa päästä luokattomaan yhteiskuntaan verottamalla porvaria yli 200% sen tuloista…” (tehoaa kuin hunaja, demari ei voi olla keskustelematta. Asiasta on puhuttu ehkä Juttutuvassa toveri-illassa. Kerrankin! Nyt joku kuuntelee eikä yritä väittää vastaan).

**”…mitä uusia verotusmuotoja tarvitaan?” (Klassikko. Mitattu vastausreaktio demarilla on 0,0045 nanosekuntia. Pitkään jatkuva keskustelu ei lopu heti).

**”…Tarvitsemmeko todella autoja, öljylämmitystä tai joulukinkkua?” (voi toimia myös karkotteena mutta jos soittaja on nuori demari, on ehdollistamisen teho yleensä yli 85%).

**”….eihän ne perussuomalaiset voi voittaa vaaleja – eihän” (päivän paras insentiivi. Voit ihan hyvin istua luurin kanssa pari tuntia. Demari ei hevin lähde luurista).

Nauti demaristasi täysin rinnoin!

Nauti siis demaristasi täysin rinnoin ja kuuntele hänen soljuvaa ääntään. Älä kuitenkaan nukahda sillä demaria tarvitaan soittamaa jollekkin muulle – älä vie pois toisen nautintoa.

Puhelinkeskustelun jälkeen suositellaan nestemäistä huuhtelua pulloista, joissa lukee ”sisäiseen käyttöön”.

Lopuksi.

Tänään on juhlapäivä! Natsit antautuivat lännen liittoutuneille 8.5. 1945. Mutta huomenna se on se oikea juhlapäivä…nimittäin

Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille huomiseksi!

(kaikille niille, joiden huumorintaju ei riittänyt – tämä oli sitä hyväntahtoista huumoria, jonka tarkoitus ei ollut loukata ketään tai syväpöyristyttää edes bongokerhoa).

PS. Monet demarit ovat soittaneet ja ymmärtäneet huumorin. Eivät suomalaiset ole toivottomia sen suhteen.

+17
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu