Kyky-kokoomus kykkii – kahdella tuolilla lykkii…

Kokoomus on kieltämättä kykypuolue.

Se pystyy ihan mihin vaan.

Kuten nyt tämä meidän Mykkänen. Hän on tukevasti kahta mieltä.

Kaitsu on mieltä, että hybridivaikuttamiseen pitäisi puuttua ja että rajoja ei voi sulkea millään lain pykälällä (https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kai-mykkanen-kertoo-kokoomuksen-ehdon-valmiuslaki-vaatii-yhden-pykalan-lisaa-varoittaa-tilanteesta-jossa-perussuomalaisten-pitaa-katsoa-peiliin).

Kaitsu haluaisi, että rajoja voidaan puolustaa ja suomalaisille tarjota turvaa.

Mutta samaan aikaan kelpo Kaitsumme – kai – haluaa, että ei vain loukata EU:ta . Hallituksen valmius- ja rajalakiesitykset eivät paranna mahdollisuuksia torjua laajamittaista maahantuloa lainkaan. Eikä Kyky-Kokoomus pysty parempaan. Ihan samaa soopaa.

Jos Kaitsu hyvä tämä sinun Kyky-Kokoomusmallisi hyväksytään niin ainoa minkä suomalainen huomaa on se, että hänen kesämökkinsä otetaan pakolaisten käyttöön. Ja että jos rahat loppuu niin vähennetään ihmisten sosiaaliturvaa.

Kaitsu hyvä! Sinulle pitäisi varmaan näyttää se kuuluisa tik-tok video, jossa sanotaan ”ei” ja tehdeään tik-tok tanssiliikkeitä.

Vastuun vierittäminen virkamiehille

Hirvittävintä tässä on se, että vastuu vieritetään virkamiehille. Temppu on ihan sama jolla aikoinaan pääministeri Matti Vanhanen toimi venäläisten kaasuputken kanssa – vastuu sen torjunnasta ulkoistettiin virkamiehille. Hänen kommenttinsa oli: ”kyseessä ei ole poliittinen asia”. Temppu oli silloin silkkaa poliittista pelkuruutta. Nyt Hallitus ja Kykypuolue Kokoomus turvautuisivat samaan halpaan temppuun.

Pelkuruuteen.

Hallituksen ja Kyky-Kokoomuksen temppuna on toivoa. Että joku selkärankainen virkamies tai rajavartija ottaa vastuun.

”Kysytään iskiltä”

Toinen hallituksen poliittinen mahalasku oli ”kysytään iskiltä, kyllä iski tietää ja kieltää kaiken”.

Pääministeri Sanna Marin kysyi EU:lta – niin aneli EU:lta neuvoa miten tätä maata hallitaan.

Miettikään miten hirvittävää!

Eikö Kaitsu hyvä sinustakin tunnu pahalta, että pääministeri piiloutuu EU-iskin selän taakse. Hallitus tiesi, että saa kieltävän vastauksen ja nyt te voitte Kaitsu yhdessä pudistella päätä.

”Iski ei antanut lupaa”.

Mitä perussuomalaiset haluaa?

Perussuomalaiset vaatii tehokasta rajapykälää, jolla mahdollistetaan koko rajan sulkeminen ja turvapaikkahakemusten vastaanoton keskeyttäminen tarvittaessa.

Perussuomalaiset vaativat vastuuta.

Perussuomalaiset poliittista aikuisuutta.

Ja hyvä Kaitsu – me vaadimme, että Kyky-Kokoomus ei istuisi kahdella tuolilla.

+10
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu