Lähdetään yhdessä voittamaan vaaleja!

Perussuomalainen puolue sai historiansa suurimman ja vaikuttavimman voiton vuoden 2023 vaaleissa. Olemme hallitusneuvotteluissa.

Työ Suomen pelastamiseksi on kuitenkin vielä kesken. Meillä on edessämme kolmet vaalit vuosina 2024-2025.

Minua on pyydetty jatkamaan puoluesihteerin toimessa. Useat kentän puurtajat ovat kääntyneet puoleeni ja pyytäneet että jatkaisin. Pitkän harkinnan jälkeen ilmoitan, että olen valmis palvelemaan puoluetta jos puolueen jäsenet niin tahtovat.

Visioni on voittaa edellä mainitut vaalit, uudistaa puoluetta, hankkia lisää jäseniä ja vahvistaa kenttää niin, että vuoden 2025 lopussa olisimme poliittisesti merkittävin puolue Suomessa.

Haluan tässä kiittää myös siitä tuesta, jota olen saanut kahden vuoden aikana – yksimielisyys on voimaa. Rohkenen myös lähettää seuraavan viestin jokaiselle aktiiville ja puurtajalle: olemme kahden vuoden aikana kulkeneet historiallisia polkuja. Niissä kamppailuissa Teiltä on kysytty rohkeutta, sitkeyttä ja voimaa. Olette myös opettaneet minulle paljon. Kiitän Teitä mahdollisuudesta palvella voittoisaa kansanliikettä. Asetan Teidän päätettäväksenne sen, jatketaanko sitä minun johdollani.  

Arto Luukkanen – puoluesihteeri (PS)

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu