Lex Sanna Pauperis: rikkaat mökeilleen – köyhät pysykööt murjuissaan!  

Lueskelin tässä ihmeissäni hallituksen kaavailemia säädöksiä ulkonaliikkumiskieltoon.

Erään hallituksen paragraafin mukaan kansalainen voi matkustaa omistamaansa kesämökkiin, huvilaan, villaan, palatsiin toisella paikkakunnalla.

Sitä vastoin kansalainen ei voi matkustaa vuokraamaansa kesämökkiin.

Se ei merkitse mitään, että on säästänyt koko talven päästäkseen viettämään viikon tai pari vuokraamassaan kesämökissä.

Sanna Marinin hallituksen linjana on ilmeisesti Karl Marxin tekemä perushuomio siitä, että rikas on rikas ja köyhä on köyhä.

Rikkaat tekevät kesäksi ”vihreän siirtymän”

Meissä on siten eroja.

Ajatuksena on ilmeisesti se, että köyhät jääkööt omaan vuokramurjuunsa kyhjöttämään ja katselemaan ikkunasta kevään tuloa.

Näin ehkä se koronan leviäminen loppuu.

Rikkaat taas tekevät kesäksi 2021 vihreän siirtymän!

Varakkaammat kansalaiset porheltavat 100-tonnin tesloillaan maakuntiin kuuntelemaan käen kukuntaa omaan kesämökkinsä verandalla.

Onnekkaammat ja rahaisammat kansalaiset eivät voi huokaista muuta kuin sen, että eipä kuulu köyhien mekastusta tai pullojen kilinää vuokramökeiltä! Eipä lennä koronapöpö!

Rikkaiden kesärauha on rikkumaton. Kun taas köyhemmiltä mökkeily on kielletty!

Entä miten tätä lakia valvotaan.  Laitetaanko passeihin joku leima, jos on köyhä eikä omista mökkiä? Vai näkyykö köyhyys vain naamasta? Pysäyttääkö poliisi maanteillä vain mörtsin ja pettyneen näköisiä ihmisiä? Ketään ei puhalluteta vaan ainoastaan arvioidaan naaman ilme. Jos ilme on kuin a la Huovinen ”huutolaislapsen kuolinirvistys” niin matkanteko maaseudulle loppuu siihen.

Hallituksen loppukiri muuttunut poliittiseksi ”harakiriksi”?

Vielä 3 viikkoa sitten hallitus penäsi kansalaisilta ”loppukiriä”. Kun loppukiri on lopussa niin hallitus kiusaa nyt ihmisiä ulkonaliikkumiskiellolla. Rajat ovat kuitenkin auki eikä testauksia siellä ole.

Sen sijaan hallitus tulee huomaamaan, että pienet yrittäjät ovat nyt ärsyyntyneitä kuin ampiaiset. Samoin tavalliset kansalaiset, joilta kielletään nyt kesän mökkeily.

Sanna Marinin hallitus tulee huomaamaan kesäkuussa, että loppu-kiri muuttui ihan poliittiseksi hara-kiriksi!

+15

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu