Marin ilmastokurjistaa – PS pelastaa

Tämän päivän työmiehen tuumaustunnissa se näkyi. (https://www.youtube.com/watch?v=WewPN2iIjjE).

Kirkkaan ja järkevän realismin ja ideologisen ilmastokurjistamisen välinen ero.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoi tuumaustunnilla puolueen tekemästä ehdotuksesta, jonka mukaan kotitalouksien sähköveroa ja liikennepolttoaineiden veroja pitäisi alentaa 25% – eli neljännes.

Ehdotus nostaisi nettotuloja pientalossa asuvalle perheelle 475 euroa vuodessa (1,0%) nettotuloista. Kaukolämpöisessä kerrostalossa nettotulot kasvaisivat 254 euroa vuodessa.

Miksi vouhotus ei käy perussuomalaisille?

Tarkoituksena on pelastaa tavallisen ihmisen arki. Suomalainen ensin.

Tarkoituksena on antaa Suomelle mahdollisuus toimia ilmastojärkevästi samassa linjassa EU:n tavoitteiden kanssa.

Marinin hallituksen kiilusilmäinen fanatismi perustuu taas siihen, että meidän pitäisi olla kunnianhimoisin maa maailmassa. Että kysymyksessä olisi jonkinlainen perverssi kilpailu.

Faktat ovat kuitenkin vastaansanomattomia. Marin ilmastokurjistaa – PS pelastaa.

Marinin-Saarikon hallituksen tarjoama vaihtoehto vähentää sähkölämmitteisessä pientalossa asuvan perheen nettotuloja 1230 euroa vuodessa. Ostovoiman leikkauksena se on 2,6% nettotuloista. Kerrostalossa asuvan perheen kohdalla se merkitsisi 790 euron leikkausta nettotuloihin.

Tässä taloustutkimuksen Pasi Holmin ja Juho Tyynilän tekemässä tutkimuksessa on tehty johtopäätöksiä varsin varovasti ja tutkijan integriteettiin liittyvällä maltillisuudella. Siellä ei ole otettu huomioon sitä, että liikennepolttonesteiden hinnoissa aiotaan hyvin pian vaalien jälkeen tehdä 72 sentin korotukset. Vihreät haluavat sitä niin…se liittyy vihreiden arvoihin.

Voidaan hyvällä syyllä todeta, että suurin syy tähän suomalaisten ilmastokurjistamiseen liittyy ennen kaikkea päästökaupan hinnannousuun. Kyseessä on keinotekoinen järjestelmä, joka on luonut keskiajan anekauppaan verrattava ”omatuntomyllyn”. Periaatteena on pakottaa teollisuus ja kuluttajat ostamaan ”hyvää omaatuntoa”.

Loppujen lopuksi kyse on arvoista. Sanna Marinin hallituksen – pardon ilmaukseni – normaalille ihmiselämälle vieraista arvoista. Vihreät & punaiset ovat kertakaikkiaan päättäneet, että autolla töihinsä ajava suomalainen on vapaata riistaa, että maailma pelastuu kun inflaatio pääsee laukkaamaan.

Ylen suuri sätky

Oli mielenkiintoista seurata kun teamsin kautta tuumaustuntia seuraava Ylen toimittaja yritti kyseenalaistaa Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen perusteita.

Tutkimusjohtaja Pasi Holm vastasi hyvin perusteellisesti ja tarkasti. Klappia ei ole. Taloustutkimuksen tekemä tutkimuksen premissit pitävät ja johtopäätökset on tehty varovasti.

Ylen toimittajan ahdistuneessa reaktiossa näkyi ns. kognitiivinen dissonanssi ts .vaikeat ja väärät tutkimustulokset eivät voi olla oikeita kun ne eivät tunnu hyvältä.

Tosiasia on se, että energian hinnannousu syö kotitalouksien ostovoimaa ja että Marinin hallitus odottaa vaalin jälkeistä aikaa voidakseen vähentää ihmisten nettotuloja.

Riikka Purran sanoin: ” Aluevaalien jälkeen keväällä tulemme näkemään hallituksen uusia ilmastotoimia, niin sanotusti ”tutkimukseen ja asiantuntijatietoon perustuen”.

Ja sinä maksat.

Siksi perussuomalaiset! Siksi #suomalainen ensin.

Arto Luukkanen – puoluesihteeri. PS.

+5
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu