Me emme ole hyökkääjiä – Putin ajoi Suomen Natoon

Venäjä on alkanut nyt avoimesti uhkailemaan Suomea.

Tyypilliseen entisen suurvallan malliin – henkisen rappion tyyliin: ylimielisesti, ydinaseilla ja ääliömäisillä eleillä. Kaikki nämä medvedevit, zaharovat ja peshkovit. Ukrainassa kansanmurhaa hissukseen askarteleva valtionjohto kaavailee meille samanlaista kohtaloa.

Ja uhkailee. Yrittää pelotella. Gansterimaisesti.

Kuten eräs perussuomalainen minulle puhelimessa totesi tänään: ”ne on pannunna kaikki morkoonit soimaan”.

Samaan aikaan Suomessa toimivat ”lunatic fringen” edustajat vouhottavat somessa, tanssivat henkistä ripaskaa itänaapurin edessä, keräilevät nimilistoja ”tuhottavista vihollisista” ja tekevät itsensä naurunalaiseksi.

Mikäs siinä. Maa on vapaa. Hekin saavat olla vapaana.

Totean tässä nyt suoraan seuraavaa: ilman Putinia Suomi ei olisi ikimaailmassa mennyt Natoon. Ilman Putinin rikollista hyökkäystä Ukrainaan en ikipäivänä, en kuuna kullanvalkeana, olisi tarkistanut käsitystäni siitä, että pitääkö mennä Natoon.

Olin ennen erittäin kriittinen. Nyt en ole enää.

Hyökkääjä on Putin. Vihaa, henkistä natsismia ja väkivaltaa saarnaava taho on Putin ja hänen klikkinsä. Se porukka ei arvosta rauhaa, elämää, sovintoa tai sopimusta. Ja jos joku hyökkää silmillesi, ei usko puhetta eikä tajua että et ole toista uhkaamassa, niin sinulla on oikeus puolustaa itseäsi ja rakkaitasi.

Suomi ei koskaan eikä ikinä hyökkää Venäjälle mutta Suomessa puolustetaan omaa ja kaikki uhkaukset meitä vastaan tekevät täällä päinvastaisen vaikutuksen.

Henkisen orjuuden maassa ei ymmärretä sitä, että vapaalle maalle ei kannata ruveta ärjymään. Vaikutus ei ole se mitä halutaan. Se takoo tämän kansan sydämen yksimieliseksi.

Olen sen tutkinut Venäjää, käynyt siellä; arvostan sen maan historiaa, kieltä ja kulttuuria. Mutta Suomen uhkailua en hyväksy.

Ja jos meitä uhkaillaan, niin sepä on väärä liike.

Me emme pelkää. Härifrån tvettas!

Tehtaankadulle: Иди и смотри!

Pidetään omastamme huolta ja nähdään toisessa se suomalainen!

Nyt on tärkeätä varustautua henkisesti, ojentaa käsi toiselle – tukea toista. Joskus – kun mikään muu ei auta – rauhanmiehenkin on puristettava käsi nyrkkiin.

Kun muuta vaihtoehtoa ei ole.

ps. Laitan tämän henkilökohtaisen artikkelini (ei puolueen virallinen linja) lopuksi erään viisaan perussuomalaisen minulle laittaman tekstin.

”Suomen Nato-ratkaisun lähestyessä Kreml on aloittanut pelottelukampanjan.  Venäjä on ilmoittanut, että jos mm. Suomi liittyy Naton jäseneksi on Venäjän lisättävä varustautumistaan Suomen ja Venäjän väliselle rajalle sekä Itämeren alueelle. Eihän siinä varustautumisessa mitään ongelmaa ole kunhan Venäjä vain pysyy omalla puolellaan – ongelmia syntyy vasta sitten jos Venäjä tulee tykein ja panssarein rajan yli Suomen puolelle.  Tätä mahdollista tilannetta varten Suomen on syytä varautua.  Varmin ja paras varustautumiskeino on Suomen Naton täysjäsenyys ja mitä pikimmin.

Nato ei ole mikään hyökkäysliitto eikä sen jäsenyys muuta Suomen suhtautumista naapurivaltioihin tai muihinkaan.  Naton nimikin, Pohjois-Atlantin Puolustusliitto, tarkoittaa puolustusta eikä hyökkäystä. Norja on jo kauan ollut Naton jäsen.  Onko Suomen tai Ruotsin tarvinnut pelätä Norjan hyökkäystä Suomen tai Ruotsiin?  Ei varmasti – kyllä se pelon aiheuttaja on kokonaan eri suunnalla kuin Nato-maa Norja.”

+15
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu