”Miksi PS voittaa vaalit?”

Eilen oli mieluisa päivä.

Ei vähiten sen takia, että eräs kansalainen soitti ja kertoi minulle ”miksi PS voittaa vaalit”.

Laitan tähän tämän viisaan naisen – joka on muuten aivan eri puolueen jäsen – ajatukset lyhyesti.

”Ei ne vaalit ole taputeltu kuten kokoomus luulee. PS voittaa vaalit koska se puolustaa tavallista suomalaista ja puhuu selko-suomea. PS ei puhu ”ellun-kanaa”. Vaan ihan selko-suomea.

”PS on ainoa, joka on sähkökurjuudesta kärsivien suomalaisten puolella, perheiden puolella, yrittäjän puolella, tavallisten duunarien puolella, maatalouden ja metsänomistajien puolella – siksi te voitatte”.

Tämä ihminen puhui selkosuomeksi ja suoraan.

Ajatus lämmitti koko päivä. Ja lämmittää vieläkin.

Tämä viisas nainen tuntui puhuvan koko Suomen puolesta.

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu