Miksi Stubb?

Minulle on tullut perussuomalaisten vaalivalvojaisten jälkeen kentältä massiivinen määrä viestejä ja aprikointeja siitä että ”kannattaako sitä äänestää”, tai ”piirränkö Aku-Ankan vaalilippuun” tahi ”taidan jäädä sohvalle makaamaan.

Totean kaikille kysyjille ja PS-perheelle seuraavaa.

Ei kannata.

Se, että ei äänestä on sama kuin ojentaisi hopealautasella oman vaikutusvaltansa muille. Boikotti avustaa toista puoluetta. Protesti: ”en sitten äänestä” naurattaa heitä.

Äänestää kannattaa aina.

Menneet sukupolvet katsovat vetoavasti jokaiseen meihin. Menneisyydessä tehtiin kovasti töitä sen eteen, että voi äänestää ja että meillä olisi toimiva kansanvalta.

Kannetaan soihtua eteenpäin eikä protestoida jäämällä kotiin.

PS ei ota ohjeita tai päsmäröintiä

Perussuomalaiselle perheelle ei myöskään kannata saarnata tai tyrkyttää yliohjeita siitä miten äänestää.

Jokainen päättää itse.

Meillä on onneksi kriittisyyttä ja viisautta.

Henkilökohtaisen kannan voi kuitenkin kertoa.

Laitan tähän itse oman perusteluni, sille miksi aion äänestää Stubbia. Kerroin jo tänä aamuna 7.15. MTV3:n haastattelussa asiasta.

Niin Stubbilla kuin Haavistolla on oma pitkä ”syntilistansa”. Stubb on ollut armoton federalisti ja Haavisto on ollut puuhailemassa Suomen armeijan loppua ym. Olen arvostellut heitä molempia.

Ratkaisu ei ole helppo.

Se on kuitenkin Stubb.

Suomen turvallisuus

Perustelen tätä kantaa: olen tutkinut itänaapuria 30 vuotta. Tiedän asioita ja oletan tietäväni paljon sellaista, joka ei ole yleisessä tiedossa.

Tällä perusteella: Stubb on näistä vaihtoehdoista paras Suomen kansallisen edun kuin myös kansallisen turvallisuuden kannalta.

Toivon ja uskon, että hän virka kehittää häntä. Että hän tajuaisi, että Suomen kansallinen menestyminen on hänen tärkein tehtävänsä ja että meillä suomalaisilla ei ole muuta isänmaata kuin kallis Suomi.

Toivon, että Stubb presidenttinä ymmärtäisi, että kansallisen sovun ja yhteisen hengen luominen on eräs hänen tärkeimmistä tehtävistään. PS:n demonisoiminen on syytä heittää historian romukoppaan.

Miksi?

Siksi kun historia kertoo, että maata on riivannut halu leimata sitä toista veljeä tahi siskoa huonommaksi ja poliittisesti epätasa-arvoiseksi. Itsenäisyyden alkuaikoina syntipukit löytyivät sosiaalidemokraateista, sitten kommunisteista ja lopulta kokoomus oli nurkassa koska ”yleiset syyt”. Nyt demonisoituina paaria-luokkana ovat perussuomalaiset. Meitä on paljon – eduskuntavaaleissa ääniä tuli 620 981. Presidentinvaaleissa hieman vähemmän.

Toivon, että Stubb nousee askeleen ylemmäksi. Että hän kasvaa tehtäviensä mukana.

Vanhempana oppii omista virheistään. Ihminen voi kehittyä. Sauluksesta voi tulla Paulus. Mikko Vilkastuksesta voi tulla Tammistön Kyösti.

Presidenttinä hän voi löytää sen viisauden, että ”sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asunto”.

Aamutv. MTV3: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/halla-aholta-ja-rehnilta-jaossa-ratkaisevat-miljoona-aanta-onko-haaviston-mahdollista-saada-perussuomalaisia-puolelleen/8868224#gs.4b2g53

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu