Mitä oikeasti vastasin Hesarin toimittajille – ettei totuus unohtuisi

Toimittaja Roosa Welling kyselin meidän kantaamme häirintätapauksiin. Tässä kokonaisuudessaan vastaukseni. Laitan sen tähän että ”toimitustyön” selektiivisyys ei häiritsisi lukijaa.

Hyvää Juhannuksen odotusta! Päivä on omistettu Johannes Kastajalle. Lukijat varmaan tietävät Pyhästä Raamatusta, että Johannes Kastajan pää putosi siksi, että hän oli kiusallinen totuudenpuhuja.

**

Perussuomalaisessa puolueessa vallitsee kiusaamisen ja häiritsemisen nollatoleranssi eli meillä on organisaatiokulttuuri, jossa kysymyksessä mainittua toimintaa ei hyväksytä eikä suvaita. Jokainen huhu tai info mahdollisesta häirinnästä otetaan vakavasti ja sitä ruvetaan selvittämään välittömästi. Tutkinta aloitetaan heti eikä sitä ulkoisteta mahdollisen uhrin vastuuksi. Häirintävastuuhenkilönä toimii puoluesihteeri, jolla on myös mahdollisuus nostaa se välittömästi puoluejohdon ja puoluehallituksen käsittelyyn. Mikäli tarvitaan viranomaisapua tai tutkintaa siihen turvaudutaan viipymättä. Lyhyesti: asiaa valvotaan tarkasti ja mikäli aihetta on siihen puututaan.

Yhteydenottoja ko. asiassa ei ole tullut. Lähtökohtaisesti perussuomalaisilla on ”tehdasasetuksena” herrasmies ts. kohtelias ja huomaavainen henkilö, joka ottaa huomioon lähimmäisen. Kuuntelen myös herkällä korvalla kentän ääntä, joten olen vakuuttunut siitä, että saan tiedot mahdollisista rikkomuksista tai väärinkäytöksistä heti.

Vielä kerran: puoluejohto ottaa asian vakavasti ja toimimme aktiivisesti sen eteen, että hyvät käytänteet vallitsevat tässä asiassa puolueessa.

Arto Luukkanen – puoluesihteeri (ps)

+3
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu