Mitä tehdään jos pääministeri rikkoo lakia?

Toimittaja Jarno Liski lisää löylyä.

#Aamiaisgate ei ole hänen mielestään sillä selvä, että ministeri sanoo maksavansa kaiken takaisin.

Koko järjestely on ollut hänen mielestään laiton. Pääministeri ei ole ainoastaan ollut huolimaton, eikä syy ole Lankisen vaan hänen on nyt kysyttävä itseltään: rikoinko lakia?

Mitä tehdään jos pääministeri rikkoo lakia?

(https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/49c8d657-9999-437e-aa9f-d1f235b49f7f).

Ministerivastuulaki ja laki valtakunnanoikeudesta tulevat nyt ajankohtaiseksi.

Jos riittävä määrä kansanedustajia herää vaatimaan tutkimuksia niin perustuslakivaliokunnan on ryhdyttävä tutkimaan asiaa yhdessä syyttäjäviranomaisten kanssa.

Vielä kerran.

Vallitseeko tässä maassa tasavertaisuus lain edessä?

Mitä tehdään jos pääministeri rikkoo lakia?

 

+12
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu