Montako itsemurhaa ”pakkoremonttilaki” aiheuttaa?

Keskustelin viime syksynä Lappeenrannassa erään seniorinaisen kanssa, joka kysyi minulta kysymyksen.

Tekeekö hän itsemurhan että ei tarvitsisi kärsiä häpeää maksamattomista sähkölaskuista; sitten pääsisi miehensä viereen?

Kyse oli siitä, että hänen sähkölaskunsa olivat nousseet niin, että hän ei pystynyt niitä maksamaan. Hän oli jäänyt leskeksi pari vuotta sitten.

Avioparilla oli yhteinen talo, jossa oli kasvatettu perhe. Oli piha. Oli omenapuut.

Muistot. Rakkaus. Sitten tuli Suuri Tuntematon ja erotti avioparin.

Nyt tilanne oli se, että sähkölaskut olivat räjähtäneet.

Sossu ei auttanut sillä hänen pitäisi myydä talonsa pilkkahinnalla.

Hänen totesi, että itsemurha olisi tapa päästä siitä häpeästä, että hän ei voi maksaa sähkölaskuaan.

Yritin lohduttaa naista; ei, ei, ei…itsemurha sähkölaskujen takia ei ole oikein. Joskus olen jopa ristinyt käteni hänen takiaan. Toivon sydämestäni, että hänen tilanteensa olisi parantunut. Sukulaiset auttaneet tai että talosta olisi saatu hyvä hinta…tai että sähköyhtiöt olisivat armahtaneet tätä naista. Epäilen tätä viimeistä vaihtoehtoja. Nämä yhtiöt eivät ajattele ihmistä. Ne ajattelevat rahaa.

Pakkoremonttilaki!

Nyt keväällä 2023 ihmisiä ei nujerreta ainoastaan sähköhinnalla.

Keväällä 2023 ihmiset ruoskitaan pakkoremonttiin. EU:sta tuli tieto direktiiviehdotuksesta, joka tuhoaa suomalaisten elämän; vie heidän asuntonsa ja pakottaa ihmiset velkaorjiksi.

Kyseessä on ”paskalaki potenssiin 10”.

Direktiiviehdotuksen tavoitteena ovat vihreän siirtymän hankkeet: energiankulutuksen ja kasvihuonepäästöjen vähentäminen sekä asumusten peruskorjausten lisääminen. Se pakottaa talon omistajan ottamaan lainaa 30 000 – 60 000 euroa.

Joku nylkee – me maksamme.

Ja ilmasto pelastuu. Rakennusfirmat hyötyvät. Jotkut poliittiset ryhmittymät hyötyvät kun kansa muuttaa hädissään isoihin kerrostaloihin.

Käytännössä energiatehokkuusdirektiivi uhkaa pakottaa pahimmillaan jopa kahden miljoonan suomalaisen kodit ennenaikaisiin korjauksiin entistä tiukempien energiatehokkuusvaatimusten takia.

Nyt on kyse evakkomatkasta, josta ei ole paluuta. Se on pahempi kuin vuosien 1939 tai 1944 lähtö.

Kokoomuksen, vihkujen ja demarien yhteinen hanke?

Kiinteistöliiton arvion mukaan mukaan direktiivi tarkoittaisi, että määräaikaan mennessä Suomessa olisi tehtävä energiaremontti noin 1,5 miljoonaa asuntoon.

Sosialistit, vihkut ja kokoomus löysivät toisensa tässä päätöksessä. Heille se sopii. He pitävät tästä direktiivistä.

Seuraavat suomalaiset mepit äänestivät tämän kauhistuksen puolesta:

Vihreiden mepit Heidi Hautala, Ville Niinistö ja Alviina Alametsä – tietysti!

Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen ja SDP:n Miapetra Kumpula-Natri.

Omaisuudensiirto ilman vallankumousta

Kyseessä on ulkomailta ohjattu omaisuudenryöstö. Ilman vallankumousta tai sitä, että me olisimme jotenkin päässeet vaikuttamaan.

Kuinkahan moni seniorikansalainen miettii tämän pakkoremonttilain jälkeen sitä samaa mitä yllämainittu seniorinainen?

Montako itsemurhaa tämä direktiivi aiheuttaa?

Ainoa keino on nyt äänestää. Viikonlopun jälkeen alkaa ennakkoäänestys.

Perussuomalaiset vastustavat tätä pakkoremonttidirektiiviä.

Me olemme ihmisen puolella.

Pelasta Suomi äänestämällä!

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu