Ohisalo haluaa salata oman – ”vihreä kurjuus” – poliittisen lapsensa?

Juuri tällä hetkellä vihreät hautaavat epätoivoisina todisteita omasta ”vihreän kurjuuden politiikastaan”.

**

Syksyn asiakeskustelujen yleisaihe on kurjistuminen ja sähkölaskujen rakettimainen nousu. Sitä yritetään kyllä harhauttaa ”vaahtokarkki” hälyllä mutta todellisuus on niin surkea, että iltapäivälehti-hämäys ei enää toimi.

Kaiken kurjuuden takana on hurmahenkisesti toteutettu suomalaisen energia-alan vihreä siirtymä.

Kyse on äärivihreästä politiikasta. Siinä ei ihminen ole minkään arvoinen.

Laitan sen nyt tähän määritelmällisesti: suomalaisten tuleva kurjuus johtuu ideologisesti suuntautuneen klikin luomasta tilanteesta, jossa sähkönhinta nousee tähtitieteelliseksi, ostovoima laskee koko ajan, bensanhinta on korkealla ja ruuan hinta pompahtaa pilviin.

Syksyllä hallitukselle tuli pelästys

Tämän syksyn budjettineuvotteluissa hallitus huomasi nyt on jotain hullusti.

Tuli Iso Oho.

Hämmästyksen jälkeen hallitus alkoi näperrellä. Se väsäili ehdotuksia, jotka olivat parhaimmillaan kosmetiikkaa ja pahimmillaan mölöhälyä. Juurisyihin ei puututtu. Velkaa tuli sipakasti noin 9 miljardia.

Demaritkin heräsivät horroksesta ja alkoivat miettiä ostovoimaa.

Pelästys valtasi hallituksen ja sen avustajapataljoonien kaartin.

Uniper-skandaali paljasti sen, että valtiollisen tervehöyrymme kapteenskat olivat jättäneet ruorin pyörimään ilman jäntevää ohjausta.  Ilo, valo ja hauskuus on ollut tärkeämpää kuin kansalaisten selviäminen. Saksalainen kurinalaisuus höyhensi Tytti Tuppuraisen poliittiset sulat yhdessä hujauksessa ja saimme takkiin seuraavat 8 miljardia.

Niin…kehua saa.

Lyhyesti: Sanna Marin vietti maailmanhistorian kalleimman loman.

Tämän hallituksen äärikykenemättömyys loistaa joka puolelle

Kaiken kurjistuksen takana on se, että hallitus on turvautunut vihreän siirtymän uhkapeliin. Kun hinnat ovat tämän uhkapelaamisen ansiosta nousseet on edessä tilanne, jossa rahat eivät riitä. Nuorison kielellä: dinerot on finito.

On selvää, että suomalaisia on autettava. Sähkönhinnan on tultava alas, bensiininhinnan ja polttoöljyn hinnan on laskettava ja elinkustannusten on laskettava niin, että palkallaan voi elää. Nyt tilanne on se, että pahimmillaan sähkölasku voi kohota 5 kertaiseksi.

Vihreät: todisteita haudataan ja piilotetaan

Olen kiertänyt koko kesän Suomea ja kaikissa kohtaamisissa on tuotu esille totinen huoli selviämisestä. Perheet ovat joutumassa hirveisiin tilanteisiin. Asuntovelalliset ja suorasähköasiakkaat joutunevat myymään talonsa kun raha ei riitä sähkölaskuun. Hallituksen ohje on ollut: menkään sossuun. Me perussuomalaiset olemme sitä mieltä, että ketään ei pidä pakottaa sossuun vaan, että jokaisen pitäisi tulla toimeen palkallaan tai eläkkeellään.

Syy: viherhörhöt lanasivat ydinvoiman Saksassa sekä turpeen ja kivihiilen Suomessa. Itkivät onnensekaisia kyyneleitä ja hurrasivat, kun toimivat voimalat saatiin nurin. Rakensivat päästökaupan, jonka nimenomainen tarkoitus on nostaa hintoja.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että jopa vihreät ovat alkaneet pelätä omia aikaansaannoksiaan. On alkanut todisteiden hautaamisen aika. Vanhoja typeriä twitter-viisauksia deletoidaan ymv.

Paras esimerkki tästä on Maria Ohisalo twitterviesti:

”…toivottavasti jokainen joka nyt syyttää vihreää siirtymää hintojen noususta (kun syyllinen on ennenkaikkea Putinin hyökkäyssota), ymmärtää laulavansa Putinin lauluja. Tämä on juuri sitä mitä P haluaa. Riippuvuutta kalliista fossiilienergiasta ja vastakkainasetteluja Euroopassa…” (Maria Ohisalo).

Tässä suora viesti Maria Ohisalolle.

Hyvä Maria!

Todettakoon, että Putinia voi syyttää Ukrainan sodasta, maan demokratian alasajosta ja omien poliittisten vastustajiensa nitistämisestä mutta kyllä Maria sinun pitäisi nyt olla ylpeä omasta poliittisesta tuotoksestasi – vihreästä ”kurjuuslapsestasi”.

Hyvä Maria. Älä kiellä poliittista äitiyttäsi tässä asiassa. Se olisi kylmäsydämistä ja kovaa. Sinusta voisi välittyä tunne, että olet jäinen poliitikko.

Hyvä Maria. Lapsi on sinun.

Pitäisi olla sitä rohkeutta kantaa oman politiikkansa seuraukset. Olla vähän niin kuin Tauno Palo kun se kotimaisessa elokuvassa nousee neidon kanssa heinäsuovasta ja toteaa: ”minä kannan vastuun”.

+33
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu