Omatunto, isänmaa ja totuus vs. EU-paketti

Eilen illalla se tuli.

Täysi tunnustus.

EU:n taloudesta vastaavat komissaarit totesivat, että keskiviikkona äänestettävästä ”EU:n koronatukipaketista” tehdään ilmeisen todennäköisesti pysyvä instituutio (https://yle.fi/uutiset/3-11925164).

Asia on ollut kielitaitoisten ja tarkkaavaisten ihmisten analysoitavana jo aikaisemmin.

Paketissa on kyse valtavasta korruptatiivisesta tulonsiirtoautomaatista, jonka toivotaan pelastavan taloutensa kuralle päästäneet Italian, Espanjan ja Ranskan taloudet sekä Saksan pankit.

Lyhyesti: nyt luodaan uudenlaista Eurooppaa, jossa joku maksaa ja joku saa.

Me maksamme.

Eilinen ilmoitus valaisi kaikki valheelliset selitykset ja harhautukset.

Matin selitykset, Ollin höpötykset talvisodasta & uhkaavasta kaaoksesta, Paavon hörinät siitä, että ”me saadaan rahaa” ym. paljastuivat täydellisiksi valheiksi, joita Yle on levittänyt.

Asiaa ei voi selittää tai kiertää.

Asiasta sukeutui eilen illalla siten myös moraalinen asia. Kun totuus tiedetään niin sitä ei voi kiertää millään talousvaliokunnan jättämillä varauksilla. Ne eivät ole minkään arvoiset EU:ssa.

Keskiviikkona kansanedustajat joutuvat äänestämään valheen ja toden välillä. He joutuvat valitsemaan joko äänestäjien tahdon, omantunnon tai sitten EU-tukipaketin välillä.

Jaa-ääni merkitsee siirtomaa-Suomea ja tulevien sukupolvien alistamista korruptatiiviseen tukijärjestelmään – ikuisiksi ajoiksi. Itsenäisyyden lopullisen menettämisen jälkeen edessä on hiljainen alistuminen federaatiolle – ilman kansan äänen kuuntelemista.

Nyt tulee se tärkeä kohta! On selvää, että tulevaisuuden sukupolvilta ei voi varastaa niiden tulevaisuutta. Minulla on epäilys siitä, että kansa tulee tulevaisuudessa valitsemiensa edusmiehiensä välityksellä saattamaan oikeudelliseen vastuuseen ja laillisessa järjestyksessä ne kansanedustajat, jotka syyllistyvät tähän väärään ratkaisuun. Kyse on niin vakavasta ja perustavanlaatuisesta asiasta.

Kyse ei ole siten pelkästään mainehaitasta tai lyhytaikaisesta häpeästä.

Moraalisessa mielessä kyse on äänestäjien pettämisestä, omantunnon puhtaudesta, isänmaasta ja totuudesta. Moraali ei tietysti joillekkin merkitse mitään – rikosoikeudellinen vastuu kyllä merkitsee.

Miettikää sitä.

**

!!!! Helluntain ihme! EU-komissaari oppi puhumaan ja kirjoittamaan hyvää suomea! Katsokaapa!

Tweet

Conversation

Valdis Dombrovskis
@VDombrovskis
Komissiolle on selvä asia, että #NextGenerationEU -väline on kertaluonteinen, ainutlaatuinen ja se on tiukasti ajallisesti rajattu. Se on meidän mahdollisuutemme toipua tästä poikkeuksellisesta kriisistä.

**

Kyseessä on huomista äänestystä varten kehitetty lurjus-hätävalhe, jonka joku suomalainen eu-renki on keksinyt ja komissaarin puolesta twitteriin laittanut. Miten ne kehtaa? Olisiko liikaa vaatia, että tämä olmi ilmoittaisi nimensä ja kertoisi kirjoittaneensa twiitin. Toimisi avoimesti. Olisivat ottaneet oppia Kekkoselta, joka vuonna 1978 pyysi NL:lta, että eivät puuttuisi Suomen presidentinvaaliin siksi, että sillä olisi ”jyrkästi päinvastainen merkitys”.

Ils n’ont rien appris, ni rien oublié!

Ja sinulle renki hyvä! Toivottavasti maksavat hyvin)))

+17
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla kuntavaaleissa

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu