Onko SDP:n ympärille kerääntynyt ääriaineksia?

Seuraavassa on koe. Otin tässä eilisistä lehdistä lauseita Pekka Kataja tapauksesta ja liitin ne miltei sellaisenaan tämän päivän Baltzar tapaukseen. Näin saadaan aikaan hyvä mielipideartikkeli, joka tekee seuraavan narratiivin.

”Mikseivät demarit sanoudu irti Baltzarista?”

Balzargate on osoittanut, että SDP:n liepeillä pyörii ”marginaaleja” – ja nyt on törmätty puolueen sisälläkin pelkoa aiheuttaneeseen ääri-ilmiöön. Sanna Marinin johtamista demareista ja sen liepeiltä löytyy jatkuvasti jyrkkiä ja mahdollisesti rikollisia toimijoita. Ensin oli vuosi 1918 ja mutta nyt esiin on noussut henkilö, jota kavahdetaan jopa enemmän kuin Otto-Ville Kuusista! Johtopäätös on, että demarit pelaavat kaksilla korteilla suhteessa näihin hämäriin toimijoihin. Kaikkein hurmeisimpia erotetaan puolueesta, mutta kentällä ja tapahtumissa heidän kanssaan kuitenkin veljeillään. Kuten useissa kuvissa nähdään on tämän tutkitun henkilön ympärillä ollut entinen tasavallan presidentti Tarja Halonen, demarien ykkösnyrkki ja huippupoliitikko Paavo Lipponen sekä europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari!

Milloin demarit sanoutuvat irti ja puhdistautuvat tällaisesta hirveästä asiasta, joka saattaa aiheuttaa ihmisvihaa?

 

 

artoluukkanen

Varakansanedustaja. Dosentti Arto Luukkanen. Vaalisivut: <a href="http://www.artoluukkanen.net" title="www.artoluukkanen.net">www.artoluukkanen.net</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu