Orpo ja Marin – sulhasmainen patsastelu ja itkun tihrustele eivät aja Suomen etua!

On niin ihanaa, että meidän Petteri Orpomme matkaili rapakon takana turistina. Yle esitteli reissu-Petteriä meille suomalaisille kuin tällättyä sulhasmiestä konsanaan.

Samaan aikaa kotimaassa pääministerimme itkeä tihrusteli Venäjän politiikan takia (https://www.is.fi/politiikka/art-2000008764892.html).

Sitten kun nämä kaksi keskittyvät tärkeisiin tehtäviinsä, niin olisi heille kaksi pyyntöä.

Voisiko joku konsuli tai vastaava ilmoittaa asianosaisille, että 1) Ottawan miinankieltosopimus sanotaan irti ja 2) Geneven pakolaissopimus vuodelta 1951 puretaan yksipuolisesti. Että, Suomi tulee valmistamaan ja käyttämään miinoja omaan puolustukseensa ja että rajoille tulevat ”pakolais-hybridiammukset” tullaan välittömästi käännyttämään rajoilla.

Miinakielto toimi moraaliposeerauksen maailmanmestaruuskisoissa

Ottawan miinasopimus on tyypillinen Halosen-Tuomiojan suursuomettumisajan tuotos, jonka tarkoitus oli toimia moraaliposeeraamisen maailmanmestaruuskisoissa näytteenä siitä, että ”kannamme vastuumme”.

Toimen ainoa hyödynsaaja on Venäjä.

Epäilemättä jonkun venäläisen jalkaväkidivisioonan luonnehdintoihin ilmestyy: ”po imeni Halonena-Tjumioja”.

Lyhyesti: miinat ovat puolustuksellisia, halpoja ja erinomaisia pelotteitta tänne tuleville kutsumattomille vieraille. Niiden hyöty näkyy Ukrainassa. Puolustaja kykenee sekä hidastamaan että pysäyttämään tulijoita. Olisi Suomen ja suomalaisten etu, että voisimme käyttää maalaisjärkeä asiassa.

Ilmoitus asiasta olisi kova viesti. Sitä naapuri uskoo. Se on konkretiaa.

Geneven pakolaissopimus pelasti natsi- ja kommunisti – vainoilta – nyt tarpeeton

Aikoinaan Geneven pakolaissopimus vuodelta 1951 auttoi kahden diktatuurin ympäri Eurooppaa heittelemiä ihmisiä. Ihmisiä, jotka halusivat päästä kotimaihinsa tai saada suojelua. Siinä oli järkeä. Nyt sopimusta käytetään härskisti kansainvälisten ihmissalakuljettajien hämähäkinverkossa naamiona. Joku saa paljon rahaa ja riemuitsee, kaiken maksavat lopulta veronmaksajat.

On todennäköistä, että pakolaisia käytetään ”hybridi-ihmisammuksina” vastustajan horjuttamiseksi.

Mainitsen tapauksen vuoden 2015 keväältä. Silloin erään naapurimaan ”uteliaan organisaation” edustaja kyseli lounaalla, että mitä tekisitte, jos tänne tulisi tuhansia ihmisiä Lähi-idästä? Pidin kysymystä irrelevanttina, sillä eihän meillä silloin ollut tätä ongelmaa. Syksyllä 2015 asiat olivat toisin.

Venäjä käytti keinoa loppuvuonna 2015 kun pohjoisessa raja rupesi vuotamaan.

Silloin sisäministerinä oli Petteri Orpo, joka paniikissa yritti selvittää asiaa. Hän oli itse todennut vuonna 2015, että pakolaisten tulon motiivien arvailu tai tiedusteleminen on ”rasismia”. Huvittavinta oli, että Orpo yritti aluksi paniikissa hoitaa asiaa Venäjän sisäasianministeriön kautta, vaikka raja kuuluu turvallisuuspalvelu FSB:lle. Sekin aloittelijan töppäys maksoi meille ja kuten Petteri kertoi myöhemmin, että kyseessä oli ”ihan tiukka paikka”.

Onneksi joku sitten kertoi Petterille, että kannattaa neuvotella oikeiden osapuolten kanssa.

NÄITÄ KAHTA ASIAA TARVITAAN, KUN VENÄJÄ ALKAA PAINOSTAMAAN MEITÄ!

Nämä kaksi asiaa kannattaa hoitaa heti. Venäjä tulee aloittamaan meitä kohtaan horjutuskampanjan, jonka ensimerkkejä näemme tulevana vappuna.

Nyt kannattaa ajaa suomalaisen etua sillä ei sitä kukaan muu aja.

+6
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu