Peen-Vihreä hallitus ”tappaa 3 talonpoikaa päivässä”?

Jokainen vanhemman sukupolven edustaja muistaa Arvon Salon kuuluisan lauseen 1960-luvun puolesta välistä: ”tapa talonpoika päivässä”.

Kyseessä oli SDP:n militanttisiiven ja vasemmiston kuhnurien unelmavisio tulevaisuuden Suomesta, jossa yksityinen maan- ja metsänomistus on valtiolla.

Arvo Salo oli kuitenkin leppoisan maltillinen tähän meidän nykyiseen peen-vihreään hallitukseemme, jonka aikana suunnilleen 3 talonpoikaa, joutuu joka päivä myymään omistuksensa, karjansa, talonsa, metsänsä ja maansa. Menneisyytensä ja identiteettinsä.

Suomalainen maaseutu on nyt suurimmassa mahdollisessa kriisissä.

Se kuolee pois.

Syy: hallitus.

Ja ikään kuin korostaakseen suomalaisten ymmärtämättömyyttä EU:n komissaarien yli Johtaja,  komissaarineuvoston pääkansankomissaari Ursula Von der Leyen saapui Suomeen ja kertoi miten meidän on hoidettava metsiämme. He ovat itse hakanneet metsänsä pääosin jo tuhat vuotta sitten ja loput teollisen vallankumouksen alkaessa. (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e6cf96da-ba13-478f-9842-4780fa31a3cc).

Perussuomalaiset julkaisee huomenna oman maaseutu-ohjelmansa klo 11.00 tuumaustunnilla.

(https://www.suomenuutiset.fi/tuumaustunnilla-perjantaina-jenna-simula-ja-mauri-peltokangas-esittelevat-maaseutupoliittisen-ohjelman-suora-lahetys/).

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu