Perussuomalaiset punnersivat tänään voiton – Isänmaan edun vuoksi

Perussuomalaiset punnersivat voiton

Puoluejohtaja Riikka Purran johtamassa hallintovaliokunnassa punnerrettiin tänään yli 10 tunnin kokous, jossa perussuomalaiset saivat läpi pitkäaikaisen vaatimuksensa läpi siitä, että itäraja voidaan vihamielisen hybridivaikuttamisen tapahtuessa sulkea kokonaan.

Raja menee kiinni! Se on mahdollista.

Tämän jälkeen turvapaikanhakijoita ei voi käytettää välineellistettyyn massasiirtolaisuuteen.

Lopulta tuli yksimielisyys – järki voitti.

Pääministerin mallia – Purra-voimaa!

PS:n kansanedustajat tekivät hartiavoimin töitä tässä asiassa. Taistelua johti perussuomalaisten puheenjohtaja ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purra.

Perussuomalaiseen tyyliin: periksi ei anneta. Käytettiin Purra-voimaa!

Sanna Marin voisi ottaa tästä mallia. Tällä tavalla pääministerin pitää toimia – järkähtämättä suomalaisten puolesta.

Purra tuli ja näytti tässä mallia.

Ajatus, joka tuli kaikille mieleen on: vaikeina aikoina meillä on oltava jämäköitä johtajia.

Kuten Riikka.

Hallituksen alkuperäinen esitys oli täysin luokaton ja tosiasioiden vastainen. Perussuomalaiset saivat muutoksen aikaan. Hallintovaliokunnan perussuomalainen joukkue: Riikka Purra, Mari Rantanen ja Mauri Peltokangas tekivät tässä suuren työ isänmaan puolesta.

Kun laki hyväksytään käytännössä turvapaikanhaku voidaan hallintovaliokunnan muutosten jälkeen keskittää esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle niin, että turvapaikkahakemuksia ei oteta muualla vastaan.

EU:lla ei ole tässä toimivaltaa. Pääministerin ei tarvitse pyytää lupaa, pyydellä tai anoa armoa Brysselin euroherroilta.

Kiitos Riikka, Mauri ja Mari! Kiitos perussuomalaiset kansanedustajat!

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu