Perussuomalaisten suurin vihollinen on kotisohva – ei toinen suomalainen

Hämeen Sanomissa ilmestyi 5.7.2024 herra A. Saukon kirjoittama mielipide: ”Saako persujen knockout historian toistamaan itseään?– ”Irtiottoja on luvassa”. https://www.hameensanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/6891973).

Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä mutta kun tässä vuodatuksessa oli sen verran virheitä niin yritämpä oikaista niitä.

Ensiksi, herra Saukon käsitykset on kovasti värittyneitä. Nyt ei kuulemma päästä enää ”pitopöytiin” ja on ollut jopa ”petoksia”.

Sitten herra Saukko siteeraa minun kantaani mutta senkin väärin. Kantani oli yksinkertainen: näiden vaalien jälkeen olisi hyvä kokoontua yhteen kohtaamaan puolueen johtoa ja myös toisia perussuomalaisia.

Forma ei ole tärkeä

Kuten silloin totesin: ”forma ei ole tärkeä”.

Kukaan toimittaja ei ole kysynyt minulta omaa kantaani. Olen hieman ihmetellyt sitä kun sanojani on märehditty valtamediassa vapaasti.

Nyt en kyllä enää ihmettele kun sitten seurasin Ylen henkilöstökoulutuksen sisältöä: ” Ei tarvi aina olla edes sitä osaamista vaan me yritetään todentaa, onko sulla sellaisia näkökulmia, mitä me kaivataan.” Tällaisen ammatillisuuden edessä ei voi muuta kuin hiljentyä. Faktat eivät ole tärkeitä. Ainoastaan näkökulmat.

Arvoisa herra Saukko. Kysymys on siitä, että uusien puolueen sääntöjen mukaan meillä ei ole enää puolueneuvoston kokousta. Siitä huolimatta ehdotin kuitenkin sitä, että olisi tavattava. Uusia henkilövalintoja ei tietenkään kannata tehdä kun seuraaviin vaaleihin on alle vuosi. Eihän siinä olisi järkeä.

Nythän toiveeni toteutuu. Se forma ei ole tärkeä – tärkeintä on keskustelu. PS kenttä tapaa puoluejohtoa Hämeenlinnassa syyskuussa. Keskustellaan, pohditaan ja mietitään miten voitetaan alue- ja kuntavaalit.

Kentän kriisi – miksi se sohva on niin rakas

Toiseksi, herra Saukko on sitä mieltä, että kentällä on iso kriisi.

Kyllä on mutta se liittyy ennen kaikkea kysymykseen: miksi jäätiin kotisohvalle? Mikä meni vikaan kun kesämökki kiinnosti enemmän kuin eurovaalit? Näyttää myös siltä, että epävarmat kannattajat ovat hämmentyneet tässä woken ja petoshuutelun rumputulessa, jota agendajournalistinen Yle ja HS ovat tolkuttaneet aina kesästä 2023 lähtien.

Hämeenlinnassa riittää keskusteltavaa.

On tietysti kysymyksiä tyylistä, toiminnasta ja organisaatiosta. Niistä puhutaan Hämeenlinnassa mutta ei puolueen yhtenäisyys ole tässä vaakalaudalla. On hyvä, että puoluejohto kohtaa nämä asiat vakavasti ja pohtii. Samoin kenttäväki voi tutkistella sitä mitä tapahtui ja miksi.

Herra Saukko. En jaa teidän näkökulmianne enkä usko, että Teillä on ensi käden tai edes toisen käden tietoa perussuomalaisista. En myöskään usko, että Huhtasaari on haastamassa Purraa. Jokaisessa puolueessa puhutaan tietysti kaikenlaista mutta nyt kun vuoden 2025 vaaleihin on alta vuosi, niin keskitytään seuraaviin vaaleihin.

Demokratiassa epävarmuus selviää keskustelemalla. Kritisoida saa ja palautetta pitää antaa. Uskon, että Hämeenlinnasta väki marssii pois yhtenäisempänä ja yksimielisempänä kuin ennen.

Tässä kansanliikkeessä keskustelu ei ole heikkous vaan se puhdistaa ilmaa. Turhat epävarmuudet häviävät kun asiat kohdataan silmästä silmään. Meillä ei ole herttuoita tai kreivejä eikä kermaa.

Perussuomalaisten salaisuus – älä kerro kellekkään!

Paljastan tässä Teille herra Saukko suuren salaisuuden, jota ette saa kertoa eteenpäin.

PS:n suurin vihollinen eivät ole toiset suomalaiset tai puolueet. Eivät edes keput vaikka heidän äänestäjänsä hylkäsivät heidät 2023 tai vihreät, joiden poliittinen toiminta on minusta aivan järjetöntä sekoilua.

Se Suurin Vihollinen on kotisohva. Poliittinen välinpitämättömyys. Se, että alle 50% käy äänestämässä.

Me edustamme kansanvaltaa ja sen arvoja. Uskoa siihen, että demokratia ja kansanvalta toimii.

Lupsakkaita terveisiä herra Saukolle ja hyviä loma-ilmoja!

Arto Luukkanen (ps)

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Pyhiinvaeltaja kesällä 2024

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu