Presidentti Halla-aho jatkaisi Niinistön linjalla

Perustelen tässä omaa äänestyspäätöstäni.

En mollaa, moiti, halveksi, ridekuleeraa tahi ali-arvioi muita presidenttiehdokkaita.

Siellä on sangen paljon osaamista ja hyviä asioita. Monesta heistä voisi tulla ehkä hyväkin presidentti.

Kuitenkin…

Niinistö ja Halla-aho – turvallisuuslinja yhdistää

Otaksun vahvasti, että kun valitsemme Jussi Halla-ahon presidentiksi niin jatkamme sitä samaa linjaa, jolla presidentti Sauli Niinistö on vienyt maatamme eteenpäin.

Jussin poliittinen toiminta perustuu siihen samaan mihin Niinistönkin: molemmille maamme turvallisuus on tärkeintä.

Ilman ulkoista ja sisäistä turvallisuutta emme selviä kansakuntana. Maamme ulkoinen turvallisuus on tietysti ykkösasia molemmille. Niinistön-Halla-ahon linja on tässä yhtenevä ja looginen.

Suhteessa Venäjään on tärkeä ymmärtää ja tiedostaa se ”kulttuurinen kielioppi” joka vallitsee itänaapurissamme. Jussi hallitsee sen.

Kielen hallitseminen ja Venäjän poliittisen historian syvällinen ymmärtäminen ovat enemmän kuin tarpeen seuraavan 12 vuoden aikana. Esimerkiksi Paasikivellä oli omakohtaista kokemusta Venäjästä – sillä oli suuri merkitys kansakunnan selviämiselle.

Ei ole mitään pelättävää

Voinen myös lohduttaa niitä, jotka uskovat, että Jussin valinta merkitsisi maailmanloppua, apokalyptista lopunaikaa, eskatologista finaalia, heinäsirkkaparvia, jättiläismuurahaisia, kuun asennon muuttumista tai pyrstötähtien syöksymistä Suomeen.

Näitä ei tule tapahtumaan.

Miksi?

Siksi kun otaksun vahvasti, että Jussi tulee noudattamaan pilkuntarkasti perustuslain kirjainta ja henkeä. Tiedossa ei ole vallankaappausta tahi kulttuurista ristiretkeä vaan vapautta ja kansanvallan kunnioittamista.

Aikoinaan Paavo Lipposen kampanjassa ehdokas mörähti kuuluvasti, että ”pöö” ja totesi sitten, että ei ole mitään pelättävää. Noh…nyt tämän voisi todeta kaikille niille, joilla on sydämessään tuska siitä, että kansan enemmistö valitsisi Jussin presidentiksi. Kansallinen etu ja turvallisuus ovat hänen prioriteettejaan sen ohella, että hän kunnioittaa ihmisten vakaumuksia aidosti.

Jussin valintaa ei tarvitse pelätä. Tarvitsemme turvallisuutta. Ensin kuudeksi vuodeksi ja sitten vielä kuudeksi vuodeksi.

Mitä olisi edessä? Peruskallio Jussi.

Suomella on ollut hyvä herra-onni. Vaikeina aikoina meillä on ollut sellaisia presidenttejä, jotka ovat nähneet kauaksi ja osanneet luotsata tätä maata eteenpäin maltilla.

Nyt on sellainen aika, että tarvitsemme vakaan käden ruorissa. Jussi on sellainen peruskallio, joka osaa viedä tätä maata eteenpäin näinä turvattomina aikoina.

Siksi numero 5.

ps. Puheenvuoron laskuri on rikki. Päätoimittaja sanoi, että se korjataan.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (Keskiuusimaa),
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelin taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua! Niin...ja koko Suomesta. Pidetään maa itsenäisenä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu