PS:n ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma – kansallinen edun turvaaminen tulee ensin

Nyt se on julkaistu.

Sen voi lukea täältä: https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2022/08/UlTurPoWeb.pdf.

In English: https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2022/08/UlTurPoEnglanti.pdf

Kyseessä on perussuomalaisten ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma 2022.

Meidän mielestämme kaiken politiikan keskiössä on aina Suomen kansallisen edun turvaaminen.

Turvallisuuspuolueena perussuomalaiset eivät häpeä sitä, että valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuuden varmistaminen. Niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Kansanvallan ja demokratian perinne velvoittaa – Suomi on historiansa, kulttuurinsa, arvojensa ja yhteiskuntarakenteidensa myötä erottamaton osa läntistä sivilisaatiota ja sivistystä.

Kato ite! https://youtu.be/iFt5ENEmIXA

 

 

 

 

 

 

 

 

+1
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu