Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

Mitä se hiilineutraalisuustavoite ja fossiillivapaa elämä Suomessa oikein merkitsisi?

Sillai oikeesti…

Vihreä siirtymä – tuohivirsusiirtymä ja siitä alemmas: poseeraus-barbariaan

Tänään julkaistussa ”Sinivalkoinen siirtymä” ohjelmassa kerrottiin perussuomalaisten vaihtoehdosta.

Siitä miten saadaan Suomi pelastettua. https://www.youtube.com/watch?v=O1OXZjmdCzI.

Puheenjohtaja Riikka Purra havainnollisti asiaa omassa esityksessään hyvin konkreettisesti.

Minkälaiseen yhteiskuntaan punavihreät, keskustalaiset ja kokoomuslaiset haluavat survoa meidät.

 

Elintason lasku

 

Vastaus on yksinkertainen.

Punavihreä hallitus ja sen kokoomus-ulkosiipi haluaa palauttaa meidät suomalaiset kivikaudelle.

Pimeään maakuoppaan.

Siinä tulevaisuudessa tavikset eläisivät oman primitiivisen elämänsä surkeudessa ja kurjuudessa kun taas tiedostava punavihreä hyvisjoukko nauttisi elämän riemuista Helsingin eteläosassa ja lentelisi Balille ilmastokonferenssiin ahmimaan wagyu-pihvejä.

Punavihreiden hiilineutraalisuus vaatimusten hullutusvaatimus on selvä: meidän on laskettava kulutuksestamme 45% päästöjä. Mitä tämä merkitsee? Sitran & Aaltoyliopiston selvityksessä ”1,5 asteen elämäntavat” kerrotaan, että tämä tavoite edellyttää suomalaisen laskevan kulutustaan 10 CO2-tonnista päästöistä 2,5 tonniin 2030 mennessä. (https://www.sitra.fi/julkaisut/miten-omaksua-15-asteen-elamantavat-vuoteen-2030-mennessa/).

Suora lainaus: ” Selvityksessä todetaan, että 1,5 asteen tavoitteen saavuttamiseksi keskivertosuomalaisen on pienennettävä hiilijalanjälkeään nykyisestä 10 tonnista CO2 päästöjä 2,5 tonniin vuoteen 2030 mennessä.”

Lopulta suomalaisten pitäisi kurjistua kulutuksessaan O,7 tonniin 2050 mennessä.

Kulutusta olisi siis vähennettävä elämänlaatuaan 1/12 osaan.

Me tippuisimme alemmas kuin Pohjois-Korea – tuo kurjuuden kotimaa.

Vertauskohtaa voisi etsiä 1860-luvun nälkävuosista tai varhaisista jääkauden jälkeen tulleista keräilijä-metsästäjä ryhmistä. Elämä olisi lyhyt ja tyly: täynnä sairautta ja pimeää.

Tultakaan ei saisi sytyttää sillä siitä tulee hiilidioksidia. Sauna olisi ehkä vain punavihreiden vuosisataisvaikuttajien prerogatiivi. Muut maksaisivat siitä veroa.

Lyhyesti: vihreässä siirtymässä demarit, kokoomus, keskusta ja koko tämä punavihreä sakki haluaa meidän kärsivän. Loputtomasti ja lohduttomasti.

Siinä tulevaisuudessa kansalle ei olisi modernia asumista, saunoja, autoja, junia, lentokoneita, kauppoja, rakentamista vaan taantumista, tuhkaa, köyhyyttä ja käpertymistä entisen yhteiskunnan jätteisiin.

Suomalaisten elämä ns. Suomessa (muussa kuin Kruununhaassa ja Kalliossa) olisi kuin Pohjois-Koreassa. P-Korean päästöt ovat muuten 2.5 CO-tonnia.

Lyhyesti…

Vihreä siirtymä = siirtymä kurjuuteen, köyhyyteen ja onnettomuuteen

Sinivalkoinen siirtymä = hyvinvointia, järkeä ja tulevaisuutta.

Ps. kun laitoit se videon.

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu