Putinin manaama ”Jumalten tuho” ja Ukrainan sodan eskalaatio

Vladimir Putinin puheet alkavat muuttua yhä epätoivoisemmiksi. Vietnamissa vieraillessaan Putinin varoitteli tulevalla Venäjän ja samalla tietysti lännen tuholla.

Putinin mukaan loppu olisi varma mikäli Venäjää pyrittäisiin strategisesti nitistämään. (https://kyivindependent.com/battlefield-defeat-would-be-end-of-russias-statehood-putin-says/). Venäjän tuhatvuotinen valtiollisuus häviäisi. Kuten Putin on aikaisemmin todennut: ydinsodassa venäläiset pääsisivät Taivaan Valtakuntaan kun taas lännen ihmisistä tulisi pelkkää tuhkaa. Eli ei hätää!

Putinin varoittelut alkavat muistuttaa Hitlerin näkemyksiä II maailmansodan lopulla siitä, että Saksan kulttuurin, teollisuuden ja koko kansan pitäisi kuolla, jos se ei kykenisi lyömään liittoutuneita. Edessä olisi Saksan kansan tuho. Vähän kuin Wagnerin – Jumalten tuho (Götterdämmerung).

Eskalaatio mahdollinen

On hyvä muistaa, että rottakin puree jos se ahdistetaan nurkkaan.

Tilanteessa, jossa Krimin silta tuhottaisiin, Venäjän strategisiin kohteisiin iskettäisiin tai sen joukot romahtaisivat Ukrainassa voisi tulla kiusaus iskeä taktisilla ydinaseilla joko Ukrainaan tai sitten muihin läheisiin Nato-maihin. Joko Baltiaan, Puolaan tai sitten Suomeen. Ydiniskujen tarkoituksena olisi lähettää viimeinen varoituksen sana USA:lle ja Natolle.

Pienempiäkin ilkeyksiä voi olla edessä. Kuten juuri tapahtunut venäläisen matkustajakoneen tekemä ilmatilan loukkaus tai pommikoneiden tekemä koukkaus Suomen ilmatilassa osoittivat. Meille itärajan kautta solutetut sabotöörit voivat iskeä energialinjoihin tai muihin strategisiin maaleihin. Olen jo varoittanut tästä toukokuussa (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/suomi-venajan-sabotaasiryhmien-mahdollisena-kohteena-mita-tehda/).

Käsittelen tätä Venäjän ja Ukrainan sodan mahdollista eskalaatiota haastattelussani Jarmo Korhosen kanssa tänään klo 19.30. (https://www.permanto.fi/embed/video/229401409/297739649).

Oman puolustuksen ja kansallisen yksimielisyyden merkitys kasvaa. Tuumin tässä aamulla, että meillä voisi olla kesäisin muitakin uutisaiheita kuin nykyisen hallituksen ”fasismi-rasismi”. Kansakunta kohtaa lähitulevaisuudessa niin ulkoisia kuin taloudellisia vaaroja.

Laitetaan jäitä hattuun!

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu