PVL ja Venäjä – renki ja isäntä?

Aluksi.

Tuomitsen mitä jyrkimmin Oulussa tapahtuneet ilmeisesti PVL:n jäsenten tekemät lasten puukotukset. Kyseessä on inhottava teko. Onneksi viranomaiset hoitavat asian ja epäillyt tekijät lailliseen edesvastuuseen. Luulen, että kaikki viisaat ja harkitsevat ihmiset ovat tätä mieltä. Väkivalta ei käy Suomeen. Täällä hallitsee Suomen laki.

**

Mikä tämä PVL sitten on?

Yleisen tiedon mukaan se on ääriliike, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa ja että siellä toimii hörhöjä, jotka uskovat Thoriin ja Odiniin. Hörhöjä – mitäpä niistä.

On mentävä kuitenkin syvemmälle. Miten tämä liike syntyi ja mitkä tahot ovat sen takana & ohjaavat sen toimintaa? Onko sillä ulkomaisia isäntiä? Oliko tämä harkittu provokaatio? Miksi tämän puukotus tapahtui ja miksi juuri nyt?

Tätä varten on analysoitava hieman itänaapurin tiedusteluntoiminnan aktiviteetteja NL:n hajoamisesta lähtien.

Neuvostoliiton toiminta ulkomailla: diversaatiota, terrorismia ja syvävaikuttamista

Neuvostoliiton käsitys maailmasta oli varsin yksioikoinen. Oli sosialistinen leiri ja kapitalistinen leiri. Ja sitten oli epämääräisiä neutraaleja maita.

Tärkeintä oli kuitenkin nähdä vihollinen selvästi: kapitalistisen leirin No 1 edustaja oli USA ja sen liittolainen Iso-Britannia. Tätä opetettiin jo neuvostotiedustelun perusmanuaaleissa. Hyvänä esimerkkinä tästä on allaoleva teos. Kyseessä on perusteos, jossa esitellään USA:n kansalaisten parissa tehtävää tiedustelutyötä ja siinä vaadittavia taktiikoita.

Tiedustelutyö ja mahdollinen sotilaallinen/taloudellinen vaikuttaminen aina poliitikkojen hallitsemisesta tihutöihin vaati kuitenkin ”ideologisten liittolaisten” hyväksikäyttämistä.

NL:n suurena päämääränä oli horjuttaa tulevan vihollisen yhteiskuntajärjestelmää ja sen sosiaalisia suhteita niin, että ko. maan poliittinen kehitys olisi mahdollista ohjata sosialistisen järjestelmän luomiseen. Tätä varten esimerkiksi tuettiin lännen terroristisia liikkeitä ja koulutettiin niitä. Samoin myös rauhantyön tukeminen ja sen ohjaaminen ”meille sopiviin suuntiin” oli eräs tärkeä päämäärä. Kun vasemmistolaisen kommunismin ja terrorismin tukeminen alkoi hiipua keksittiin uusia liikeitä jota manipuloida ja ohjata (esim. vihreät).

Varsinainen vaikuttamisen kirjo oli valtava. Siihen voi tutustua ns. ”Mitrohinin arkiston” tutkimisella. Kyseessä oli Vasili Mitrohinin länteen tuoma materiaali vuodelta 1992. Hän työskenteli KGB:n arkistotyöntekijänä ulkomaisen tiedustelun palvelussa ja ns. ”ensimmäisessä direktoraatissa”. Hän valottaa tätä ulkomailla tapahtuvaa toimintaa luettelemalla näitä organisaatioita ja metodeja, joissa ns. kehiteltävä kohde tai organisaatio ei edes tiedä olevansa NL:n tiedustelun ohjauksessa (ns. false flag- toiminta).

NL:n hajotessa nämä tiedusteluverkostot ja meillä esimerkiksi ”kotiryssä-instituutio” rappeutuivat mutta 2000 alussa ne nostettiin jälleen toimintakykyisiksi. Samalla keksittiin myös uusia toimintatapoja ja metodeja: woken käyttö, identiteettipolitiikka, ääriliikkeet ym. Niiden avulla oli mahdollista horjuttaa lännen poliittista järjestelmää ja eri maiden hallituksia.

PVL:n suhteet Venäjään

Tutkijoiden näkemykset vaihtelevat mutta yhden tulkinnan mukaan PVL on syvällä sidoksissa Venäjän tiedusteluun ja hybridivaikuttamiseen. Laitan tässä kaikille muutaman artikkelin. (https://www.icct.nl/publication/russian-imperial-movement-rim-and-its-links-transnational-white-supremacist-extremist). Tekijät: Daveed Gartenstein-Ross & Samuel Hodgson ja Colin P. Clarke. Heidän mukaansa tämä Venäjän keisarillisesta menneisyydestä uneksiva liike (Russian Imperial Movement/ Российское имперское движение on kouluttanut PVL:n jäseniä aseelliseen toimintaan Pietarin lähistöllä. Aseiden käyttö ja räjähteiden hallinta vaatii aikaa ja perehdyttämistä.

Todettakoon tässä, että ulkomaalaiset eivät käytä aseita muuten kuin Venäjän tiedustelun tieten.

RIM pyrkii ulottamaan toimintaansa pohjoismaihin ja myös Suomeen näiden ”renkien” avulla; avustamalla ja ilmeisesti myös rahoittamalla niitä. Tuon tässä esille Venäjällä tapahtuneen koulutuksen.

Lyhyesti: tämän mukaan PVL on Venäjän taskussa tämän järjestön kautta. Esimerkiksi vuosina 2016 ja 2017 kaksi ruotsalaista miestä räjäytti pommin eräässä kahvilassa – niillä opeilla, joita he olivat näillä leireillä opiskelleet. Venäjä etsii koko ajan mahdollisia liittolaisia itselleen; ajatuksena löytää liittolaisia, jotka vihaisivat länsimaista yhteiskuntaa ja sen arvoja vastaan. Erityisesti ”siionismia” ja Israelia vastaan. Juutalaisvastaisuus ja antisemitismi onkin tämän porukan peruskauraa ajatuksella ”joesta valtamereen”.

Vielä kerran: PVL on osa tätä ”pahan konsernia”.

Kt. myös: https://www.middlebury.edu/institute/ctec-publications-0/dangerous-organizations-and-bad-actors-nordic-resistance-movement).

Miksi juuri nyt?

Nyt seuraa pohdintaa.

Miksi juuri nyt? PVL:n räpsähdys aktiiviseen moodiin voidaan ehkä liittää Israelin Hamas-terroristiliikettä vastaan tekemään hyökkäykseen. Antisemitismi on saanut nyt paljon ystäviä Suomessa mutta suurin osa kansasta ei ole sen kannalla. Puukotus voi myös mahdollisesti myös sidoksissa Suomen sisäpolitiikkaan; siihen, että tänne halutaan nyt turbulenssia.

Ajoitus olisi sopiva. Meillä ei ole kovin paljon tietämystä ko. liikkeestä ja Suomen hitusen laiskan valtamedian mukaan kyse on ”laitaoikeistosta” ts. se niputtaa PS:n ja PVL:n mukaan. Kuten usein niin ennenkin – mitään ymmärtämättä ja selvää ottamatta. Ja usein myös puhtaasta vasemmistovakaumuksesta.

Näin ei kuitenkaan ole. PS on Venäjän nykyhallinnon kannalta harmillinen ja itsenäinen kansalliskonservatiivinen kansanliike, joka pahaksi onneksi (Venäjän kannalta) istuu Suomen hallituksessa. PS kannattaa Natoa ja ajatusta siitä, että maamme kulttuurinen paikka on lännessä ja länsimaisessa yhteiskunnassa. Venäjän kannalta tämä nykyinen hallitus on siksi äärimmäisen vahingollinen ja sen kaataminen on sen intresseissä.

Provokaatiot ja erilaiset temput esimerkiksi hallituksen kaatamiseksi olisivat siksi sen edun mukaisia. Olisi hyvä nostaa eripuraa suomalaisten kesken. Olisi jymypaukku, jos tämän provokaation ja mielipahan ansiosta tämä nykyinen hallitus kaatuisi. Sitten voisi perustaa ns. vasemmistolainen ”kansanliikkeen hallitus”, hylätä DCA, höllentää Nato-siteitä.

Tämä yhdessä Rydman-hötäkässä?

 

 

 

 

 

artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

EU-ehdokas. Täysillä Kotiinpäin!
www.artoluukkanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu