Saarikon budjetti – pari karkkia ja täkyjä

Saarikon budjettiesitys on neuvostotalouden malliesimerkki. Siinä luvataan karkkia ja täkyjä.

Neuvostotaloudessa NL:n ihmisille luvattiin ilmaisia lounaita, kenkiä, asuntoja ja ennen kaikkea sitä riemu-onnea, että siirrytään kommunismiin. Siinä kaikki saisivat tarpeittensa mukaan ja työnteosta tulisi yhtä herkkua vaan. Neuvostokansalaiset oppivat tämän kaiken ja omaksuivat työmoraalin, jossa tärkeintä oli viihtyminen työssä (ts. juopottelu ja elokuvissakäynti työajalla).

Neuvostotalous romahti. Vähän samalla tavalla kuin Sri-Lankan talous.

Saarikon budjettiesitys jatkaa NL:n riemukkaita perinteitä. Se lupaa pari täkyä ja jatkaa talouspolitiikkaa, joka johtaa Sri-Lankan tielle. Parin karkin lupaaminen on suoraan neuvostotaloudenpidon käsikirjasta.

Ikävintä tässä kaikessa on se, että asialliselta vaikuttavasta Annikasta tulee ”Namu-Annika” (tarkoitan tällä tietenkin vain talouslupauksia- ei muita konnotaatioita). Täkypolitiikka vie uskottavuuden.

Entä mikä on tämän budjettiesityksen opetus?

Se on: demarit osoittivat, että ”vappusatanen” toimii. Lupauksia ei tarvitse pitää. Tätä lupaussirkusta tullaan vielä näkemään lisää.

Saarikko jatkaa tätä tietä.

Hän voi lupailla namuja ja jotkut uskovat, että tämäpä on hyvä hallitus.

+4
artoluukkanen
Perussuomalaiset Järvenpää

Varakansanedustaja., valtuutettu
Olen työssä Helsingin yliopistossa ja toimin siellä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtorina. Palvelen järvenpääläisiä kaupunginvaltuutettuna ja perussuomalaisen puolueen varakansanedustajana (Uusimaa). Olen myös Järvenpään kaupunginvaltuutettu, opetus ja ja kasvatuslautakunnan jäsen, Järvenpään seurakunnan kirkkovaltuutettu, Suomen Perustan ajatuspajan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Pekasus opintokeskuksen rehtori. Jotkut saattavat muistaa minut Alfa-tv:n ”Dosentti” ohjelmasta, jossa haastattelen taiteen, tieteen, politiikan ja yhteiskunnan vaikuttajia. Haluan palvella kaikkia järvenpääläisiä järjellä ja sydämellä. Niin duunareita, yrittäjiä, lapsiperheitä, yksinäisiä ihmisiä, seniorikansalaisia ja koululaisia. Minulle on itsestään selvää, että Järvenpäässä sivistys, koulutus, osaaminen ja työ on asetettava kunniaan. Unelmani on taloudessa tarkka Järvenpää, joka ei unohda sen asukkaita! Ihminen edellä, ihmisen puolesta - tehdään Järvenpäästä kotoisa paikka asua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu